Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

ITP-ul

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Merci, invatare de minte...prostia/lenea se plateste, am crezut ca e la fel peste tot.

Comentariu

Nu conteaza , priveste partea buna si practica a lucrurilor. Ai facut ITP-ul si e fff bine, daca te prindea politia fara .... ai idee cam cat era amenda ? Asa ca ... relax.
      sigpic

Comentariu

subscriu la ce a zis dan.gutu

daca ati avut norocul sa treceti ITP - pe bune - felicitarile mele, ai o masina intretinuta si care o sa te tina mult timp,
        insa pentru ce care -tot au trecut ITP-ul - zi merci si mergi pe burta
        Am nevoie de parerea ta

Comentariu

Sper sa nu fiu off cand am fost la Bucuresti luni am vazut in Arges ITP 39 sau 49 lei mai ieftin de atata nici nu se poate
          Fiat passion
          Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Nu are cum,pai franciza platita la RAR + TVA+salarii+alte cheltuieli (curent,telefon,consumabile),depasesc 50 de roni,aici ma refer la un autoturism.

Comentariu

Pe bune in Pitesti pe drumul de iesi spre autostrada pe unde sunt supermarketurile este un anunt MARE pus cu suma aceea. Daca este cineva din Pitesti poate sa confirme sau un coleg care ar avea trecere sa faca o poza. As fi facut eu o poza dar nu am avut cand si telefonul meu nu face bine poze noaptea...
              Fiat passion
              Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Pai e pur comercial. Si uite asa se adreseaza celor care au atutoturisme , sau mai zis troace , care au nevoie de stampila magica. Ai platit , si in 10 minute ai plecat cu talonul timbrat. Restul tine de noroc .
                sigpic

Comentariu

La tariful asta,este ceva necurat, nu are cum sa acopere cheltuielile,de profit nici nu se pune problema.

Comentariu

Salut! Eu am patit-o bine cu gaborii de la circulatie,de la parbriz crapat.Poze facute din alt unghi,frumos tot pana cand au citit anu' fabricatiei pe parbriz,exact acolo unde scrie marca,seria,etc.Asa mi-am luat-o eu! Sfatul meu este sa schimbati parbrizul inainte sa faceti itp-ul.

Comentariu

Nu inteleg... pentru ce de fapt?... Parbrizul putea sa fie "ok" la inspectie si dupa a crapat... nu ti se pare logic? Sau te'au prins cand ai iesit de la inspectie si au sesizat?
                      Fiat passion
                      Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Daa,cam asa cva,dar sti,cu gaborii nu te pui k sunt limitati,isi fac treaba lor si dak vrei te judeci cu ei. dak treci exact pe galben,ei spun k ai trecut pe rosu....

Comentariu

Ca sa te invat ceva daca sti ca ai facut o gafa mai mare in trafic spre exemplu semafor incearca sa dai doar actele masinii ale tele fale uitate acasa si vice versa si o sa vezi ca amenzile nu o sa mai fie asa mari
                          Fiat passion
                          Fiat Punto Mk*2

Comentariu

60 lei , am dat eu sapt trecuta
                            My special girl... Is my car.
                            sigpic

Comentariu

125 lei dadui astazi :uh: pentru o masina cu masa totala pana in 3,5 to sau egala
                              Fiat passion
                              Fiat Punto Mk*2

Comentariu

@Dj_kyd si ce motorizare avea?
                                Oricum ai scapat ieftin.

Comentariu

Procesare...
                                X