Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Inca nu, pe cele renovate deja.
In masina sunt montate acum altele.
Le voi monta pe acestea (care sunt "originalele" = cele cu care am cumparat masina, "surori" cu interiorul actual) doar dupa ce le termin si pe cele din fata, cu agrafe noi, ca la carte.
Asta va fi anul viitor.
Renault 25 Turbo-DX 1990
Renault 21 GTS Symphonie 1991
Volvo 240 Dl 1986
"I am easily satisfied with the bery best" Winston Churchill
Intre 2 'ture' de dat zapada (dimineata si dupa amiaza) astazi mi-am facut timp si pentru a curata ultimele achizitii (2 faruri CIBIE impecabile si 1 proiector de ceata VALEO NOS) si apoi pentru a confectiona sabloane pentru faruri si proiector din hartie ca in final sa decupez folia StoneGuard pentru farurile si proiectoarele montate pe masina.
Fișiere atașate
Renault 25 Turbo-DX 1990
Volvo 240 Dl 1986
Azi a inceput revizia sistemului de racire.
Pana acum am demontat tot ce e necesar pt a putea scoate radiatorul si am golit instalatia.
Maine continuarea si fotografii.
Pana in prezent:
- decuplat cablaj ELV;
- scos radiator;
- demontat toti suportii de pe radiator;
- introdus suportii metalici in Feruginol unde vor 'dormi' pana maine dimineata sa scape de rugina
Fișiere atașate
Renault 25 Turbo-DX 1990
Volvo 240 Dl 1986
Desigur!
Daca tot fac revizia pun si lichid de racire proaspat.
Ar fi pacat avand totul nou sa ma zgarcesc la 3L de antigel si 3L de apa distilata, mai ales ca Renault-urile sunt destul de pretentioase la acest capitol (trebuie utilizat numai antigel Glaceol RX Type D care este recomandabil a se inlocui anual, avand chiuloasa si radiatorul din aluminiu - Renault 21, ca 25-ul meu are atat blocul, cat si chiuloasa din aluminiu, radiatorul fiind din cupru).
Am omis sa mentionez schimbarea lichidului de racire intrucat nu l-am cumparat inca.
Luni il voi cumpara.
Renault 25 Turbo-DX 1990
Volvo 240 Dl 1986
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu