Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Peugeot 405 SRI Tuning

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

dupa.....

In alta ordine de idei am facut segmentarea,rectificat chiulasa+schimbat rampa ungere la axa cu came,schimbat kit ambreiaj,distributie,curea accesorii,garnitura chiulasa,garnitura capac tacheti,simering vibrochen,simering ax cu came si altele kre akum nu imi vin in minte......si am dat si o fata plasticurilor de la motor.dupa cum spuneam va urma la exterior si jante.
    Fișiere atașate

Comentariu

O intrebare. Kitul de ambreiaj parca este LUK, imi poti spune unde este facut ?
      sigpic .

Comentariu

sincer nu stiu unde este facut dar ma voi uita pe cutie si iti spun

Comentariu

Si eu am achizitionat un kit de ambreiaj Luk ,pe fostul 318i si am fost foarte multumit de el.
          Atunci am dat in jur de 900 lei pe el.

Comentariu

E foarte tare masina,imi place cum ai modificat-o fara sa exagerezi

Buna,numele meu este sergiu si sunt din Targu Mures dar locuiesc in Cluj Napoca!
            Am un Peugeot 405 GRI din anul 1991,1908cm,90CP o sa atasez si eu ceva poze curand

Comentariu

Bine ai venit p forum si asteptam poze cu masina ta.

Comentariu

A venit primavara si am revenit si eu p forum .Acum o luna am terminat si partea mecanica a masinii iar motorul merge impecabil si arata cat de cat placut ochiului
                Fișiere atașate

Comentariu

Dupa care m-am bagat si p partea de muzica kre sincer ma intereseaza foarte mult.Ca un mic upgrade mi-am insonorizat portbagajul ,mi-am luat dif GZ spl 30 1000 w rms si mi-am facut cutia.Va urma pe partea de muzica statie pe masura dif k statia mea al cam "chinuie" desi se aude cu mult peste ce am avut inainte ,usile fata insonorizate si 2 boxe deocamdata pe usi kre si acestea vor fi amplificate la randul lor de statia kre o am akum......voi reveni curand cu poze si detalii
                  Fișiere atașate

Comentariu

Iar stop-urile spate le-am terminat k imi stateau grav pe creier k data trecuta nu am avut leduri destule sa le termin si le-am lasat nefinalizate.....akum a venit si completarea acestora cu leduri si arata asa cum am vrut sa fie de la bun inceput...asta e ,a trebuit sa muncesc de 2 ori dak nu am facut calculul cum trebuie de prima data.
                    Fișiere atașate

Comentariu

E serioasa treaba cu muzica vrei sa treci la nivelul de competitie ?
                      In progress 1st 206+

Comentariu

Dap dar ma voi baga la un difuzor deocamdata si dupa vedem ce ne rezerva viitorul.

Comentariu

Foarte multa munca si migaleala.
                          Frumos ceea ce ai facut si foarte bine lucrat.
                          Imi place tot ceea ce ai facut pana acum.
                          Continua tot asa .
                          Vrei sa participi la competitii cu masina pe viitor?

Comentariu

Asa as vrea dar mai mult pe partea de muzica .muzica nu va ramane asa in orice caz......knd te apuci de muzica parerea mea k nu mai termini niciodata si mereu vei vrea mai mult.Pe partea de exterior si tuning nu stiu ce sa zic pt k competitia e mare iar la motor si cai putere .......e si mai greu pt k iti trebuie multi bani .Deocamdata ma bucur k am facut motoru ceas si la exterior ink se lucreaza......nu vor fi cine stie ce modificari la exterior dar foarte curand voi posta poze imediat ce o termin.

Comentariu

keep up the good work

vreau sa te intreb daca iti consuma mai mult cu jantele pe 17.ms

un clip cu masina mea

Comentariu

Sincer nu simt diferenta.....parerea mea e k nu consuma mai mult iar dak consuma,consuma putin peste.

Comentariu

Procesare...
                                X