Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Peugeot 207 - Un leut cu personalitate.

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • #31
  Eu ori de cate ori am avut ceva de vopsit la masina am luat codul culorii, care este lipit pe undeva in compartimentul portbagaj/motor si a iesit perfect. Zici tu asa, dar am un prieten cu un Pejo 307 visiniu si da foarte bine cu ele vopsite. Ma uit si la masina de la avatarul tau si..la fel Am avut un Golf 4 si era o diferenta masiva.

  Ai avut probleme cu folia de pe fata? Vreau si eu si inca sunt in dubii..
  "My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." - Jeremy Clarkson

  Comentariu


  • #32
   Iti spun ca si dupa paletarul Pejo tot se vede diferenta, mai ales ca este plastic. Culoarea mea are 16 sau 17 nuante, cu paletarul lipit pe masina si tot se vad diferente, le puteam face fara bani dar si asa nu m-am riscat.

   Probleme cu folia in ce sens ?
   sigpic .

   Comentariu


   • #33
    Ma refeream la probleme cu politia . Stiu totusi ca orice transparenta ar avea e ilegala. Am auzit ca baietii nu vor sa monteze folie cu transparenta mai mica de 70%, fie ea cu autorizare/sau nu. E un pret bun 80 lei pentru geamurile fata?

    Adevarul este ca ai o culoare deosebita, e destul de greu s-o nimeresti, asta e dezavantajul culorilor deschise. Poate cu un polish din acela profesional se mai uniformizeaza culorile. Ce-i drept, pe masina trebuie sa existe si un oarecare contrast, deci este alegerea ta. Baftaa!
    "My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." - Jeremy Clarkson

    Comentariu


    • #34
     In sfarsit am reusit sa rezolv problema cu ambreiajul, cu noua modificare sper sa nu mai patineze, cel putin asa mi-a garantat cel care a facut modificarea lui. Maine soseste placa cu discul si spre sfarsitul lui mai sper sa le montez.
     sigpic .

     Comentariu


     • #35
      Dar ce probleme aveai cu ambreiajul?

      Asta pe care il pui acuma este Sachs?

      Comentariu


      • #36
       Patina

       Placa si discul sunt Luk. Echipare din fabrica, date jos la ~ 19-20k, discul are batut ferodouri cu kevlar. Rulmentul este SKF si se prezinta bine, la fel si furca, ghidajul rulmentului il am cumparat nou.       sigpic .

       Comentariu

       Procesare...
       X