Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Peugeot 207 - Un leut cu personalitate.

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Pretul in 2007 (13.370 euro) era cel mai mic pret din gama ei cu motorizare diesel de 1.4, comparativ cu Fiesta, Polo, Ibiza si sincer nu ma incanta un motor in 3 cilindrii. Motorizarea pe benzina la acel moment, tot 1.4, costa numai cu 400 euro mai putin si nu se prea merita.

Instalatia o am de la un prieten care a lucrat la un service prin Bucuresti (o marca englezeasca din baneasa) si le demonta de pe farurile sparte si schimbate pe asigurare, farurile noi veneau complet echipate. Mai am o instalatie de rezerva in caz ca pica ceva la ea (balast sau droser). Ca sa pot monta H7 pe ea am asteptat 1 luna din China niste adaptoare de la D2S la H7, curios este ca multe siteuri de la noi le au la vanzare dar cand suni, "aaaaaa, nu avem, nu am avut niciodata" .

Imi pare rau ca nu am lua 2 seturi atunci

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	img_7648_3.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	4,7 KB 
ID:	37642
    sigpic .

Comentariu

Becurile la xenon se ard foarte greu, in general balast-urile pica...si asta din cauza ca dai flash-uri prea multe.

Comentariu

Imi poti spune de unde ai achizitionat lumini ambientale pentru sofer si pasageri? Si mai important, cum ai reusit sa le montezi?

Comentariu

Salut. Banuiesc ca te referi la lampile de la picioare. Sunt lampi de portbagaj, costa undeva la 14-15 ron bucata la Pejo. In fata se demonteaza acea aparatoare de sub bord si exista pe ea locas pentru lampi, trebuie numai decupat.

In spate nu exista locas, acolo am gasit loc sa le montez, mai am de lucru la ele, sa le aranjez mai bine dar asta la primavara.

Alimentarea este trasa de la plafoniera fata, am coborat pe langa stalpul din stanga si am dus la lampile fata iar de la acestea pe fiecare parte la lampile spate. Toate functioneaza pe plafoniera, care duce fara probleme 6 becuri, mai exact poate duce 8 becuri.
          sigpic .

Comentariu

Multumesc mult pentru informatii :-) Dar mai am cateva intrebari daca nu deranjez. Cat te-au costat pragurile, pedalierul, repaosul din aluminiu si eleronul. Cat despre opera ta de arta... ce pot sa spun? Super treaba!

Comentariu

Nicio problema cu intrebarile

Pai sa le luam pe rand:

1. ornamentele de la prag sunt de la un baiat de la Tulcea, daca te intereseaza iti dau datele lui de contact. Lucreaza la o firma de piese auto si cand le-am luat in 2008 au fost undeva pe la 250-260 ron numai pentru fata din inox. La Eurial costau cam 400-450 ron. Acum posibil sa fie mai mult cu 4.3 cursul euro.

2. Repaosul se gaseste la Eurial si costa ~160-170 ron.

3. Eleronul este de la Lester, este o firma in Oradea care aduce, da-i o cautare pe Google. A costat cu transport 400ron iar vopsitul la Eurial 180ron. Montatul nimic ca l-am realizat eu.

4. Pedalierul, aici este ceva de cautat, nu am gasit sa-l cumpar de pe la noi. Este cumparat de pe ebay.fr, este original si m-a costat cu transport 70 euro la cursul de atunci de sub 4 lei per euro (parca 3,7 era), aproximativ 270 lei.
              Acum vezi ca gasesti tot pe ebay facute in Taiwan tot setul (pedalier + repaos) la pretul de 70 euro cu transport cu tot pana in Romania. Eu l-am vazut pe cel din China si vreau sa spun ca nu prea gasesti diferente fata de original, parca acela este putin mai lucios, posibil alt material, dar oricum se pastreaza bine in timp.
              sigpic .

Comentariu

Cupra lip.

sigpic .

Comentariu

Frumos leutul.
                  Distributia la cati km se schimba si cam cat te costa daca o faci in service-ul din reprezentanta?

Comentariu

La motorul meu si la noi in tara, cica este mai "speciala" se schimba la 180k, daca intebi la Eurial ei zic la 150k, in carte scrie la 240k sau 10 ani. De pret nu stiu sa iti spun pentru ca nu m-am lovit de asta, oricum acum cand am montat bara am vazut ca cureaua de accesorii are ceva uzura, sunt mici crapaturi din loc in loc pe acele caneluri, nu multe, cateva, deci urmeaza sa o schimb.
                    sigpic .

Comentariu

Pai cati km facuti? ai atins deja 150 000km? sau cureaua de la accesorii se schimba mai repede?

Comentariu

Am 75k, accesoriile cam trebuiau schimbate, oricum pana la 100k mai tine, oricum in primavara este programat kitul de accesorii, kitul de flanse amortizoare fata si o modificare la ambreiaj daca modificarea merge pe acest kit, placa intarita si disc cu kevlar, o fac pe el, daca este prea obosit o sa iau un kit nou si il modific pe acela. Daca imi reuseste acest lucru mai pun o turbina de 1.6hdi 90cp , un soft custom de la Doc si gata
                        sigpic .

Comentariu

La 75000 km ambreiajul e ca nou...te tine lejer 150 000km mai ales daca conduci linistit.
                          De ce vrei sa schimbi turbina cu cea de pe 1.6? nu esti multumit doar cu resoftarea actuala?

Comentariu

Nu este ca nou, patineaza de la 30k pentru ca are chip si este subdimensionat. Are 200mm la 1290kg, pe 307 are 230mm pe 1312kg, deci cu 20 kg mai greu iar pe 206 are tot 200mm dar pe 1150kg deci cu 140kg mai usoara, de aceea trebuie ceva modificat pe la el.

Turbina o vreau mai mare pentru putere mai mare, turbina de pe ea nu prea mai merge fortata, adica merge dar da fum mai rau decat concurenta si pe langa fum mai dauneaza si altele. Cu o turbina de 1.6 si soft custom este alta treaba, dar trec pe ea numai daca gasesc o solutie buna la ambreiaj.
                            sigpic .

Comentariu

Frumoasa masina mai rarut Pejo-uri care sa arate asa. Un sfat: fa-i bandourile in culoarea caroseriei, ar arata altfel. Ai folie si pe fata?
                              "My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." - Jeremy Clarkson

Comentariu

Am si pe fata folie. Am luat in calcul varianta cu bandourile, am tot facut teste virtuale, chiar am vazut cateva cu ele vopsite dar nu prea ma incanta. Plus ca cei de la Pejo nu au nimerit nuanta in 2 randuri, la vopsirea eleronului si la o reparatie pe o usa, deci mai bine negre decat sa se cunoasca diferenta.
                                sigpic .

Comentariu

Procesare...
                                X