Salut,
Masina e un pro ceed 1.6 126cp, printre primele ce au venit cu cutie manuala in 6 trepte. Varianta echipare best + optiuni (jante aliaj (primele modelul asta
in Romania), bluetooth, spatiu depozitare podea porbagaj + plasa de bagaje, volan si schimbator in piele + cateva insertii cromate).
O am din octombrie anul trecut, probleme n-am avut ... masina are doar 5000km, mai am o masina in familie cu care merg mai mult prin oras (smart roadster).
In rest ce sa zic... imi place, sunt multumit de ea, mi-am comandat kitul de pedale sport + footrest (cel original)... astept sa vina. Modificari or sa mai vina in timp, usor, pentru ca exista si un bebe in familie si masina nu mai e prima prioritate cum era pe vremuri
Va tin la curent!
Bafta multa!

Masina e un pro ceed 1.6 126cp, printre primele ce au venit cu cutie manuala in 6 trepte. Varianta echipare best + optiuni (jante aliaj (primele modelul asta
in Romania), bluetooth, spatiu depozitare podea porbagaj + plasa de bagaje, volan si schimbator in piele + cateva insertii cromate).O am din octombrie anul trecut, probleme n-am avut ... masina are doar 5000km, mai am o masina in familie cu care merg mai mult prin oras (smart roadster).
In rest ce sa zic... imi place, sunt multumit de ea, mi-am comandat kitul de pedale sport + footrest (cel original)... astept sa vina. Modificari or sa mai vina in timp, usor, pentru ca exista si un bebe in familie si masina nu mai e prima prioritate cum era pe vremuri

Va tin la curent!
Bafta multa!

Comentariu