Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pro Ceed FL 1.6 GSL 126cp

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Pro Ceed FL 1.6 GSL 126cp

Salut,
    Masina e un pro ceed 1.6 126cp, printre primele ce au venit cu cutie manuala in 6 trepte. Varianta echipare best + optiuni (jante aliaj (primele modelul asta in Romania), bluetooth, spatiu depozitare podea porbagaj + plasa de bagaje, volan si schimbator in piele + cateva insertii cromate).
    O am din octombrie anul trecut, probleme n-am avut ... masina are doar 5000km, mai am o masina in familie cu care merg mai mult prin oras (smart roadster).
    In rest ce sa zic... imi place, sunt multumit de ea, mi-am comandat kitul de pedale sport + footrest (cel original)... astept sa vina. Modificari or sa mai vina in timp, usor, pentru ca exista si un bebe in familie si masina nu mai e prima prioritate cum era pe vremuri
    Va tin la curent!
    Bafta multa!

Kia Pro Ceed 1.6GSL 126cp 6MT
    Smart Roadster 0.7T

Frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.
    sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Bine ai venit catalin.
      Ai o masina foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos.
      Modelul asta imi place cel mai mult de la Kia...practic arata cel mai bine din toata gama.
      Sa-ti faci o resoftare la motor, sa-ti pui Xenon...eventual poate gasesti stopuri pe leduri.

Comentariu

Mersi pt urari.
        Resoftare la motor n-are sens, mai mult de 126 de cai cat are nu cred ca mai poti stoarce dintr-un 1.6 aspirat... si asa sunt destui daca stai sa te uiti la alte motorizari 1.6...
        Xenon are deja, leduri SMD super flux cu CANBUS pe pozitii...
        Puterea nu ne satisface niciodata si mereu e loc de mai bine, dar, momentan ma multumesc cu ce am...
        Totusi ma sacaie jantele astea..., nu ca nu-mi plac dar mi-ar placea ceva pe 17" si un kit de suspensie sa o las mai joc cu vreo 3 cm... eh, vise... or veni si astea pe rand, una cate una
        Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Eu zic ca merita resoftarea(fiind membru aici pe forum beneficiezi de o reducere din partea Dimsport Romania)...mai scoti 10CP din motoras... uite aici Chiptuning Kia Pro Cee'd 1.6 16v 126CP Stage Normal

Comentariu

Salut Cataline ! Eu vin cu o rugaminte : te rog pune niste poze cu cealalta masina a ta. Smartul ala , ma intereseaza mai mult .
            Multumesc anticipat.
            sigpic

Comentariu

@PWR - dar aceasta resoftare nu afecteaza garantia masinii ?!
              Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Nu afecteaza cu nimic,nici nu se vede la revizii, deci stai linistit ca nu se intampla nimic...si-au facut alti la diesel( si acolo chiar se simte resoftarea) si nu au mai comentat nimic cei de la reprezentantele auto...si asta doar in cazul in care iti scot aia masina la probe...ca altfel nu au cum sa-si dea seama.
                Deci stai linistit si fa resoftarea ca nu strica 10cp in plus acolo sub capota.

Comentariu

Crede-ma, mai degraba m-ar incalzi o resoftare la Roadster decat la Ceed... momentan Ceed-ul se misca destul de bine pentru un aspirat de 1.6, uite si un clip unde ii dadeam in goarna
                  YouTube - Kia Pro Ceed 1.6 126hp 0-170km/h acceleration
                  Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Te contrazic putin PWR...aia de la reprezentante sunt prea prosti ca sa si dea seama de ce, eu cel putin nu stiu vreo unu la reprezentanta care sa aiba habar de ceva legat de masina mai mult decat ce scrie pe pliante...mecanicii nu mai zic..si oricum resoftarea la diesel tot la ecu sa face deci e acelasi lucru ca la benzina, nu e nimic modificat tehnic, deci n are ce sa se vada..si ti am mai zis eu tie, numai noi resoftam ca motoru de 1.6 e de 90 de cai amarati..el are din fabrica cu 30 mai multi deci nu prea are rost
                    sigpic

Comentariu

Imi place mult Kia ProCeed. Spor la modificari si sa ai grija de ea.
                      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Postat în original de Catalin4u24 Vezi post
                        Crede-ma, mai degraba m-ar incalzi o resoftare la Roadster decat la Ceed... momentan Ceed-ul se misca destul de bine pentru un aspirat de 1.6, uite si un clip unde ii dadeam in goarna
                        YouTube - Kia Pro Ceed 1.6 126hp 0-170km/h acceleration
                        Trage binisor masina din ce vad, cum zici tu...mai bine faci la Smart...cel putin ala are si turbina si chiar se va simti bine resoftarea.

Comentariu

Ceed'ul a primit un kit pedalier sport de origine
                          Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Frumos, vad ca faci numai modificari cu gust, chiar plac pedalele,schimba mult aspectul fata de cele stock.

Comentariu

Draguta masina! sa o stapanesti sanatos!

Comentariu

Procesare...
                              X