Frumos chitul.Asa cum zice si pwr modificata cu gust.felicitari.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pro Ceed FL 1.6 GSL 126cp
Adună
X
-
Imi place cum ai vopsit rama la consola centrala.
De ce nu iti schimbi ledurile din bord? sa fie ceva cu albastru sau in doua culori(la cadrane o culoare si la ace alta culoare), daca vrei iti las nr la cineva din bucuresti care schimba ledurile in bord cu aceleasi leduri de fabrica doar ca sunt alte culori.
Comentariu
-
Acordul verbal e egal cu zero, daca vor sa te de-a la intors o pot face oricand. Oricum iti doresc sa nu ai nevoie sa apelezi la garantie.
@PWR-oricum nu intentionez sa o tin 7 ani... Nici o masina nu am tinut mai mult de un an jumate
. Asta ca e noua o sa o tin 3-4 ani 
Dar treaba cu ledurile chiar nu e ceea ce caut eu sa modific.
Comentariu
-
Sunt Pireli SottoZero Winter 225/45/17. Am zis ca daca tot mai e putin si vine iarna sa iau direct de iarna. Sunt SH am dat 800 de lei pe set si sunt excelente, fff putin uzate.
Diferenta care am simtit-o ... un pic mai rigida si parca directia raspunde mai repede cand iau de volan sau am eu impresia....
Eh, o sa arate cu adevarat mai bine cand o sa pun suspensia sport.
Comentariu
-
Daca pui si amortizoare sport atunci chiar vei simti rigiditatea in adevaratul sens al cuvantului.
Parerea mea e ca nu cred ca se merita suspensie sport in romania...decat daca folosesti masina in competitii,etc, in rest nu, adica vei intalni portiuni de drum in care nu o sa-ti permiti sa mergi la fel de repede sau normal ca unul cu suspensie normala/stock de fabrica.
Comentariu

Comentariu