Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pro Ceed FL 1.6 GSL 126cp

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Frumos chitul.Asa cum zice si pwr modificata cu gust.felicitari.
    sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri!
      Kia Pro Ceed 1.6GSL 126cp 6MT
      Smart Roadster 0.7T

Comentariu

7777km
        Totul ok...
        Vopsit rama schimbator si consola centrala, din argintiu in negru lucios:
        Inainte / Dupa

Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Imi place cum ai vopsit rama la consola centrala.
          De ce nu iti schimbi ledurile din bord? sa fie ceva cu albastru sau in doua culori(la cadrane o culoare si la ace alta culoare), daca vrei iti las nr la cineva din bucuresti care schimba ledurile in bord cu aceleasi leduri de fabrica doar ca sunt alte culori.

Comentariu

Pai daca fac asta clar pierd garantia pe partea electrica, si nu vreau asta
            Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Pai tu nu schimbi nimic la masina, o lasi asa timp de 7 ani sau cat ai tu garantia?

Comentariu

Eu am schimbat ledurile in bord...cu acordul verbal al celor de la service...acuma...daca o sa se intample sa am prob pe partea electrica...nu stiu cat pot sa mai am eu baza in acordul lor verbal.
                My Photos

Comentariu

Acordul verbal e egal cu zero, daca vor sa te de-a la intors o pot face oricand. Oricum iti doresc sa nu ai nevoie sa apelezi la garantie.
                  @PWR-oricum nu intentionez sa o tin 7 ani... Nici o masina nu am tinut mai mult de un an jumate . Asta ca e noua o sa o tin 3-4 ani
                  Dar treaba cu ledurile chiar nu e ceea ce caut eu sa modific.
                  Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Dar de ce doar 7777km, nu mergi cu masina zilnic sau mai mult cu Smart-ul circuli?

Comentariu

Pai am si masina de serviciu plus ca prin oras ma dau mai mult cu Smartu (consuma jumatate cat Pro'ul)
                      Cu ProCeed'ul mergem mai mult la plimbare cand iesim din localitate.
                      Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Pro'ul a primit adidasi noi, Toora T560 pe 17" cu anvelope 225/45/17
                        Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Frumoase jantele, sa le stapanesti sanatos si mare grija la gropi, ce diferanta ai simtit cand ai mers prima oara cu ele comparativ cu fostele roti?
                          PS. Anvelopele ce brand sunt si cat te-au costat?

Comentariu

Sunt Pireli SottoZero Winter 225/45/17. Am zis ca daca tot mai e putin si vine iarna sa iau direct de iarna. Sunt SH am dat 800 de lei pe set si sunt excelente, fff putin uzate.
                            Diferenta care am simtit-o ... un pic mai rigida si parca directia raspunde mai repede cand iau de volan sau am eu impresia....
                            Eh, o sa arate cu adevarat mai bine cand o sa pun suspensia sport.
                            Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Daca pui si amortizoare sport atunci chiar vei simti rigiditatea in adevaratul sens al cuvantului.
                              Parerea mea e ca nu cred ca se merita suspensie sport in romania...decat daca folosesti masina in competitii,etc, in rest nu, adica vei intalni portiuni de drum in care nu o sa-ti permiti sa mergi la fel de repede sau normal ca unul cu suspensie normala/stock de fabrica.

Comentariu

Fresh new pics :

Smart Roadster 0.7T

Comentariu

Procesare...
                                X