Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Honda CRX Del Sol EH6 aka "Bijucaria"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Pozele promise..

Comentariu

Eu nimic. Achit nota de plata in service. Inca nu am gasit scaune pentru DelSol. Ca sa o pot scoate la drum am nevoie de gume noi si ITP.
      Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/

Comentariu

Cred ca ai ceva de plata..
        Mie imi placeau astea: Vand scaune EG VTI ****impecabile - 4TuningRO dar nu am fost pe faza si s-au dat..

Comentariu

Oho, si cat am de plata. Dar nah.. distractia se plateste.
          Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/

Comentariu

Update:
            - am schimbat discurile si placutele de frana

- am gasit aripa dreapta fata zgariata

- am fost in Bulgaria cu un coleg hondar

Comentariu

Ai grija si tu pe unde o parchezi ca sunt o gramada de jigodii.
              Cum sunt franele acuma...ai simtit vreo imbunatatire de cand le-ai schimbat?

Comentariu

Zgarietura sigur nu a fost facuta intetionat. Am parcat langa o rampa de incarcare si probabil cineva care a carat vreo cutie s-a lovit de oglinda (care era data peste cap) si a scapat-o pe aripa.
                Legat de frane, inca nu pot sa imi dau cu parerea fiindca nu am decat cateva sute de km. Dupa 1000km revin cu pareri.

Comentariu

Indreptat jante
                  Schimbat 2 anvelope
                  Achizitionat + Montat al 3lea Stop
                  Montat inchidere centralizata + deschidere portbagaj din telecomanda + cheie briceag
                  Schimbat Bucsi (Bucsi Bascule Inferioare, Bascule superioare, Pivoti, Suport cutie viteze, Bucsi bara stabilizatoare)

A implinit 190.000Km. Nici o problema serioasa, in afara de mici zgarieturi.

Comentariu

Unde ai indreptat jantele si daca mai stii pretul/janta indreptata?

Comentariu

Pe Baba Novac, dupa intersectia cu Poporului, spre Soveja, pe stanga. Parca 80lei/janta a costat fiindca s-au chinuit mult sa nu imi sara/stearga vopseaua (si au reusit). Le-au indreptat doar din interior, cu presa aia, fara ciocan sau alte unelte..

Comentariu

Weekend-ul trecut am redescoperit placerea de a bricola la propria masina:

Mi-ar fi placut sa iasa mai inchis argintiul, dar este ok si asa.

Comentariu

Arata superb , bravo !

PS: Esti un norocos sa ai asa ceva in starea asta.

Comentariu

Mersi! Meritul nu este doar al meu, ci si al fostilor proprietari.

Sedinta foto @ Izvoru Mare

Comentariu

Comentariu

Din toate a ta arata cel mai bine.
                                Alte triple sau faruri mai custom nu se gasesc pentru modelul tau, ceva cu geam clar?

Comentariu

Procesare...
                                X