Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Honda CRX Del Sol EH6 aka "Bijucaria"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Apropo baieti BTK tu pe unde stai ? Tzunny , pe unde stai? Nu stiu de ce am impresia ca suntem destiu de multi din zona Casa de Cultura .
    P.S.- acum am vazut ca ai postat Tzunny . Mie imi place culoarea jantelor , e ceva custom, si nu-i sta rau deloc cu negrul caroseriei . Oricum atrage repede atentia in trafic.
    Ultima editare de SAILOR MAN; 12.Feb.2011, 13:55.
    sigpic

Comentariu

Eu stau pe Aleea Daliei in blocul cu "Piese Auto Dacia" / "Banca Carpatica" / "CEC" / "Posta", etc. d

Daca vreti sa mai vedeti cateva Honde frumoase, va astept la 16:00 in parcarea Aqua Magic la intalnirea HondaFan. d

Comentariu

Ramane bine de stiut , acum e prea din scurt. Eu stau ceva mai sus , vis-a-vis de Fresh , cel de la Kaufland. In spate la fosta reprezentanta Honda, ca tot e vb. de Honda.
        sigpic

Comentariu

Inseamna ca ai fost vecin cu Ionut cu celalalt DelSol, cel rosu.

Comentariu

Mai , la cat sunt eu pe acasa ... nu tin minte sa-mi fi sarit nici un DelSol in ochi prin cartier la mine. Civic da , dar DelSol ...
            sigpic

Comentariu

Poza este chiar la Fresh

Oricum de curand s-a mutat, iar saptamana asta a vandut masina. Bine ca a vandut-o tot in Constanta. d

Comentariu

Puii mei , jantele lui sunt pe 19 ? Arata bine , de ce a dat-o? Ca de asa masina nu te saturi .
                Si daca omu zici ca s-a mutat de curand aici, adica de cca 1 an... nu prea am sta pe acasa in perioada asta .
                Ultima editare de SAILOR MAN; 12.Feb.2011, 14:22.
                sigpic

Comentariu

eu nu stau prin zona aia...lucrez pe la casa de cultura...deasta ii vad zilnic masina
                  My Photos

Comentariu

Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
                    Puii mei , jantele lui sunt pe 19 ? Arata bine , de ce a dat-o? Ca de asa masina nu te saturi .
                    Si daca omu zici ca s-a mutat de curand aici, adica de cca 1 an... nu prea am sta pe acasa in perioada asta .
                    Nu, sunt pe 16", dar sunt foarte bine realizate, poate de-aia par mai mari. Le are de vanzare din cate stiu, masina a dat-o fara ele.
                    S-a mutat de 1-2 luni si a vandut masina fiindca s-a marit numarul de membrii ai familiei si nu se putea descurca cu 2 locuri.

Comentariu

Pai daca le vinde, si are distanta intre prezoane de 100 , poate il intrebi cat doreste pe ele.
                      sigpic

Comentariu

Da, sunt 4x100. Aici este anuntul lor: oz ultraleggera 16'' - 4TuningRO

Comentariu

Mersi de info . Chestia e ca ce am vazut pe link-ul ala nu e ce avea omul pe masina in poza aia.
                          sigpic

Comentariu

Aaa, da, scuze! My bad! Cele din poza sunt cele pe care le-a vandut sa le ia pe astea din anunt.

Comentariu

Pe cand niste poze mai noi cu bijuteria?
                              Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/

Comentariu

O sa pun niste poze facute ieri.. Desi am zis ca mai pun poze cand o sa am noutati. Tu ce ai mai facut la a ta?

Comentariu

Procesare...
                                X