Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Honda CRX Del Sol EH6 aka "Bijucaria"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de CT84LEU Vezi post
    Mama mia! Sper tare! M-am alergat cu una ca asta acum 2 - 3 luni si mi-a placut cum fuge. Ce-i drept era motorizare mai mare. Sa o stapanesti sanatos!
    Motorizarea nu era mai mare, tot 1.6 16v. Insa probabil era varianta VTi de 160cp. Este un super motor, primul care a reusit sa ajunga la bariera de 100cp/Litru.

Comentariu

Pai da, pentru ca omul mi-a spus ca are peste 150 de cai in momentul in care l-am intrebat care este pachetul de sub capota.
      Chiptuning si Remapari DIMSPORT
      sigpic

Comentariu

Si care a fost rezultatul? Sau cum e fata de a ta?

Comentariu

Doar ce te-am vazut si eu prin oras , ne-am petrecut putin de pe la Doraly pana la Gara . Arata bine masina, sa o stapanesti sanatos .
          sigpic

Comentariu

Mersi mult! Cu ce masina erai? Sa stiu data viitoare sa salut..

Comentariu

Da-mi un apel pe nr de telefon 0744337166 . Vreau sa ne vedem weekendul asta sa ma dai un pic cu masina! Astept.
              Chiptuning si Remapari DIMSPORT
              sigpic

Comentariu

Ti-am trimis Private Message!

Comentariu

Ce fel de sigla e aia de pe masina, ca nu am mai vazut pana acum ? Nu am stat sa o studiez dar de la departare seamana cu aia de la Vauxhall.
                  sigpic

Comentariu

Poate era sigla aia mai oldschool de la Honda..aia cu aripile :-??
                    sigpic

Comentariu

Mah, nu stiu in cuvinte nu pot descrie . Eram cu DeLux , cand am vazut masina in parcarea de la piata Balada . Am trecut la 5 metri de masina si mi-a atras atentia sigla, desi ne uitam la jante ca seamana mult cu ce are si DeLux . Cam atat. Poate ne lamureste Tzunny.::
                      P.S.- imi place cum se aude toba .
                      sigpic

Comentariu

Masina am luat-o fara sigle. Mi-a facut un prieten un sticker in ideea sa acopar gaurile pana o sa fac rost de siglele originale. Stickerul este portocaliu (ca sa se asorteze cu jantele) si scrie stilizat "WTF!?" fiindca sunt multi care atunci cand vad masina se uita la embleme sa vada ce marca e..
                        Sigla Honda - Auto este asta:
                        Sigla Honda - Moto este asta:

Oricum, mie nu prea imi place stickerul ala si probabil o sa pun siglele originale sau unul de genul asta:

Comentariu

Nu mai pot edita mesajul anterior, dar ca idee, asta e ce am pe masina, doar ca e negru cu scris portocaliu...Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	WTF.JPG 
Afișări:	1 
Mărime:	32,3 KB 
ID:	36499

Comentariu

Da , am vazut ca e cu portocaliu. Si dupa cum arata ... deaia am zis ca seamna cu sigla de la Vauxhall.
                            sigpic

Comentariu

in fiecare zii iti vad masina in spate la casa de cultura...frumoasa masina...ce nu imi place este culoarea jantelor...sa o stapanesti sanatos
                              My Photos

Comentariu

Pai acolo locuiesc. Multumesc!
                                Masina am cumparat-o cu jantele vopsite asa. Nu stiu daca eu le-as fi vopsit portocalii (poate verde deschis), dar imi place mult contrastul dintre culoarea masinii si culoarea jantelor. Iese mult in evidenta, atrage priviri, mai departe este chestie de gust..
                                In plus, este stilul JDM!

Comentariu

Procesare...
                                X