Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Un tip isi gaseste nevasta in pat cu un prieten bun. Scoate pusca din pat si isi omoara prietenul. Nevasta il apostrofeaza:
- Cu asa o atitudine, ai sa ramai fara prieteni !
Cand prostul e la locul lui, nu ma deranjeaza, ma deranjeaza numai atunci cand e la locul altuia.
Un cuplu mergea la plimbare cu masina. la un moment dat tipa ii spune
tipului:
-Draga, sa stii ca nu mi-a fost usor sa iau aceasta decizie,dar nu mai
pot continua asa.cred ca trebuie sa divortam. Sper sa nu incepi cu
scandalul fiindca oricum este inevitabil.
Tipul nu spune nimic, doar accelereaza pana la 80 km/h.Tipa continua:
-Ar trebui sa stabilim cine ia copiii, dar cred ca iti dai si tu seama
ca numai o mama ii poate intelege. Asa ca vreau eu copiii. Tu poti
sa-ti intemeiezi alta familie.
Tipul nu spune nimik, dar accelereaza pana la 100.
-Draga si cred ca nu ai nimic de comentat cand spun ca eu vreau si casa
fiindca nu pot sa cresc copiii pe strada. Din banii pe care ii castigi
poti sa stai la un hotel mai ieftin pana iti gasesti un apartament.
Tipul continua sa taca, dar accelereaza pe la 130.
-Si mai vreau si masina fiindca am de mers pana la servici, trebuie
dusi copiii la scoala...trebuie sa am o masina. Banii o sa-i impartim pe
jumate fiindca totusi am stat langa tine destui ani...draga...dar tu nu
vrei nimic?
Tipul,continuand sa accelereze pana la 160:
- Nu-mi trebuie draga nimic!Eu am airbag!!!
La o petrecere, un tip se ofera sa-i mai toarne wisky in pahar unei gagici.
-Nu mai vreau, ca imi face rau la picioare !
-Va tremura?
-Nu, mi se desfac !
Cand prostul e la locul lui, nu ma deranjeaza, ma deranjeaza numai atunci cand e la locul altuia.
Suna blonda la politie:
"Alo, mi-au spart masina, mi-au furat tot...volan si pedale si schimbatorul de viteze, tot!!!"
Peste 5 minute, isi da cu palma peste frunte si suna iar la politie:
"Alo, va rog frumos sa ma scuzati, m-am urcat in spate! "
I: De ce exista atatea organizatii impotriva hainelor de blana si nici una impotriva hainelor de piele?
R: Pentru ca e mai simplu sa hartuiesti femeile bogate decat gastile de motociclisti!
Doi soti se cearta deoarece el o inseala pe ea. Sotia ii spune suparta ca pleaca si isi va insela sotul cu primul barbat intalnit.
Pe drum gaseste un betiv pe care il duce acasa. Ajunsi acasa ea il intreaba pe betiv:
- Ce ai vrea sa faci?
- Sa beau!
- Du-te la frigider!
Cind se intoarce de la frigider ea in capot il intreaba:
- Ce ai vrea sa faci?
- Sa beau!
- Du-te la frigider!
La intoarcere ea e in bikini si il intreba:
- Ce ai vrea sa faci??
- Sa beau!
Ea(enervata):
- Du-te la frigider!
El, la intoarcere o gaseste goala.
- Ce ai vrea sa faci dragul meu?
- Treci… capra! Ea, fericita ca in sfirsit isi va insela sotul, se aseaza capra. El, urcandu-se cu greu pe ea, ii spune:
- Du-ma la frigider!!!
Un tip cu amanta in pat.. la un mometdat suna cineva la usa. Amanta calma ii spune sa fie linistit ca e sotul ei dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune
- Ooo dragule, ce bine ca ai venit, du si tu gunoiul! si ii pune galeata de gunoi in mana. Sotul pleaca cu gunoiul.
Amantul se imbraca pleaca linistit si cand coboara se gandeste "si frumoasa si desteapta". Ajungand acasa suna la usa deschide sotia si ii spune
- Ooo dragule, ce bine ca ai venit, du si tu gunoiul asta! ia galeata coboara scarile si in sinea lui zice "si urata si cu tupeu".
Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca: Asta ne ia painea de la gura! Unul din doctori, mai smecher de felul sau, le spune celorlalti confrati. Las' ca-i vin eu de hac!
Se duce la computer. Acesta intreaba: Ce va doare?. Doctorul spune Ma doare-n cot!. Computerul raspunde: Dati o proba de urina si dupa doua ore pentru rezultat.
Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, ba chiar si pe pisica lor.
Apoi duce sticluta cu cocktailul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul: Sotia dvs are sifilis, fiica dvs este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs n-o mai frecati in baie, ca-i locul stramt si va loviti la coate!
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu