=))
... 

WTF???? incredibil....deci sunt pe maini bune....
Cam aceeasi faza yneedlove am patit-o eu in iarna.....atat ca nu mi-a fost sparta masina ci lovita . Am observat cand am ajuns la serviciu si uitasem ceva in masina , asa ca m-am intors din drum sa imi iau "obiectele muncii" din ea....Cand am ajuns langa ea surpriza : aripa dreapta fata varza de la un cap la altul , nu doar atinsa sau zgariarta ci infundata cu simt de raspundere pe toata lungimea . Mi s-au taiat picioarele si am innebunit , va dati seama nu ? M-am gandit ca oi fi lovit vreo masina in parcare si nu am observat din cauza orei matinale , cand esti cu capul varza si faci totul din automatism , am lovit ceva pe drum ,ma rog o gramada de tampenii mi-au trecut prin cap . Am sunat acasa sa coboare sa vada daca e ceva lovit si mi s-a spus ca nu e , m-am mai calmat un pic , am revazut , mental , drumul care il facuse si nu am gasit nici o hiba , asa ca dupa ce s-a luminat de-a binelea m-am dus la masina si am facut o cercetare in teren : masina mea fusese lovita de o masina de culoare grena metalizat si , dupa toate aparentele , ceva inalt de categoria unui SUV , intrucat lovitura pleca de undeva de deasupra decupajului din aripa de la roata . Ma rog , cu paguba facuta si cu nervii in pioneze , merg la Politia sa constate beleaua , iau legatura cu asiguratorul care mi-a ras in nas cum ca "e accident in parcare si nu il priveste ca nu a fost in trafic etc. etc. " iar cei de la Politie nici macar decalaratie nu s-au straduit sa imi ia , dimpotriva m-au rugat ei sa le dictez ce avarii am constatat ( dupa mine puteam sa le spun ca am masina varza ca nu aveau nici o reactie ) . Intrebandu-i daca am vreo sansa sa il gasesc pe ala care mi-a "impodobit" masina gagii mi-au ras in nas si m-au mai luat si peste picior , asa ca mi-am facut masina pe banii mei iar bulangiul care mi-a troznit-o e bine merci , ca nu cred ca l-a luat somnul de grija mea . Acelasi lucru este si in cazul masinilor sparte sau vandalizate...nimeni nu ia nici o masura si daca o ia e oir prea tarziu , ori nu ajung la nici un rezultat . Concluzia este ca , daca il gasesti pe nenorocit in timp ce iti face "bucuria" , rupe-i dintii ca pe astia , care ar trebui sa isi faca treaba si sa-l prinda , nici macar in cozorocul de la cascheta nu ii doare !

Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu