Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Probleme cu Hotii!!

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Probleme cu Hotii!!

Care dintre voi au avut de a face cu hotii auto? Ce vi s a "indepartat involuntar"? Ce daune si cat v a ajuns reparatia/inlocuirea?
    sigpic

Chiar imediat dupa revelion , anul acesta , mi-am gasit geamul de la sofer spart. Au incercar sa fure ceva din masina... dar probabil nu se asteptau sa urle alarma. Drept urmare , schimbarea geamului , m-a costat 150 ron.
    sigpic

Comentariu

Acum 2-3 ani mi-au spart geamu de la pasager=> cu tot cu manopera 25 mil.
      Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Waw ! Dar ce nene ai geamurile din cristal Swarovski ! Mult nene , mult , dincolo era mai ieftin !
        sigpic

Comentariu

Eu am avut o singura problema cu hotii,chiar la cateva luni dupa ce mi-am luat masina, pe vremea aia o tineam afara, mai exact au incercat sa-mi desfaca capota de la motor cu un levier ceva si din fericire nu au reusit, m-am ales cu capota indoita/fortata si avand casco pe vremea aia am rezolvato.
          In rest de atunci prefer sa platesc 80ron/luna si sa-mi tin masina in garaj.

Comentariu

Pe mine m-au lasat fara jantele Borbet pe 17` . mai mult mi-au spart aripa si mi-au indoit pragul si usa sa-i p!sh in freza cum spunea cineva pe youtube . )
            Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

Norocul era ca aveam casco , geamul era 20 mil si montajul 5 mil si singurii din ct care il aduceam de pe o zi pe alta erau Subaru CT.
              Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Da eu ce sa mai zic ca dupa lungi interventii am reusit sa imi dea drumu la dosar sa o fac pe casco la care dau 1800 lei pe an si dupa nenea de la daune nu prea vruia sa imi dea multe,cica sa le vopseasca negru, pai daca de fabrica vin negru nevopsit tu cum poti sa le vopsesti,cand o sa vina devizul o sa va anunt.
                sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Dupa doua saptamani de cand am adus masina in tara am ramas fara unul din stergatoare , daca si la asa ceva se preteaza romanul , inseamna ca este saracie mare .

Comentariu

Sa inteleg ca eu sunt "happy driver" d Mie mi-au furat doar capacelele de la ventile???Ultima oara unele rosi inscriptionate AR si o data un set de stergatoare noi
                    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

La dacie stergatoarele, iar apoi au incercat sa o fure cu totu da nu au reusit, mi-au spart butucu de la usa, caseta de sub volan si au tras cu ranga de volan sa il deblocheze n-a putut si i-au rupt chestiile alea din interior la mecanism unde se prine si suruburi si tot! dak te urcai in ea si tineai volanu in mana parca tineai un ou in brate era ovalizat volanu bn a doua zi i-am pus volan sport il are si aq

A da si ne-au furt o masina knd eram eu mai mic era un wartburg intretinut klumea de tata avea piele alba in interior... si intr-un an cand am plecat la mare, am primit tel in drum spre casa k nu mai e masina la bloc... si uite asa nici pana in ziua de azi nu se mai stie nk de ea...
                      Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Anu trecut , mi-au spart masina , mi-au furat hdd extern 1 tera cu toata viata mea si munca mea de la filme poze documente programe etc , laptop'ul , aparat foto , telefonul , actele.... prejudiciu de peste 1500 euro ....
                        eram in drum spre munca , am oprit sa imi iau ziarele si cafeaua de zi cu zi....si atat a fost...
                        Prejudiciul nerecuperat , hotul gasit dar neprins eventual trebuia sa il caut si sa il aduc eu , ca dupa amprente era si un recidivist cu tot cu cazier....si cam atat....traiasca POLITIA romana....SIGURANTZA SI INCREDERE....daca ai arma la tine....
                        Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
                        Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...

Comentariu

) asa e mie imi cauta masina de multi ani ))
                          Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

O sa razi...o sa plangi...dar nu o sa o mai gaseasca ....
                            Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
                            Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...

Comentariu

Nu te poti baza pe Politie, daca ti s-a furat ceva, la revedere...in masina nu trebuie sa lasi nimic de valoare(laptop-uri,gps-uri,detectoare radar...orice este la vedere).

Comentariu

Procesare...
                              X