Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Normal am renuntat de mult timp la gandu k o sa o mai gaseasca dar problema e ca nu pot finaliza cazul sa inchida dosarul si sa o radieze k sa nu mai platesc impozit... bn nici tata nu se ocupa...
Nu te poti baza pe Politie, daca ti s-a furat ceva, la revedere...in masina nu trebuie sa lasi nimic de valoare(laptop-uri,gps-uri,detectoare radar...orice este la vedere).
Frate cel mai important NU LASATI ACTE (MAI ALES ALE MASINII) IN MASINA ca dak se intampla ceva nu mai poti dovedei nimic fara ele...
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie
Nu te poti baza pe Politie, daca ti s-a furat ceva, la revedere...in masina nu trebuie sa lasi nimic de valoare(laptop-uri,gps-uri,detectoare radar...orice este la vedere).
Mda....ms.... adica in drum spre munca , ca sa imi iau ziarele si cafelutza.... trebuia sa le iau sa le pun pe toate de gat???
Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...
Sunt de acord cu PWR si aceeasi recomandare o fac si eu : nu lasati nimic la vedere in masina . Ca sfat cand opriti si stiti ca lipsiti un interval de timp din masina , dati jos din parbriz suportii de GPS , detector radar , scoateti fetele de la playere si , repet ce a spus si PWR nu lasati nimic la vedere : acte , bani, genti , ochelari de soare etc. Nu aveti idee cat de repede se poate "opera" o masina .
Iar la treaba cu Politia se aplica proverbul : Prinde orbul , scoate-i ochii......Sunt multi "springari" iar prelevarea de urme si declansarea actiunii de prindere / recuperare a bunurilor furate dureaza mult , una din cauzele principale fiind birocratia ( declaratie , plangere etc. ) si apoi lipsa urmelor evidente ( amprente , metoda de lucru ) intrucat de cele mai multe ori se foloseste metoda "sparge geamul , ia ce poti si tai-o"......Asta este situatia la noi , albastra cu tenta de negru , iar daca nu ne pazim noi in primul rand nu poti emite pretentia sa te pazeasca altii......Acelasi lucru este valabil si in afara tarii.....
Mda....ms.... adica in drum spre munca , ca sa imi iau ziarele si cafelutza.... trebuia sa le iau sa le pun pe toate de gat???
Vorbesc foarte serios, la ce saracie este in tara asta chiar nu ai cum altfel, odata si odata tot ramai fara ceva daca mergi pe premiza asta.(si aici ma refer pe timp de zi ca seara in mod clar nu ai tupeu sa lasi ceva de valoare in masina si la vedere).
Zgarciti aia din Anglia isi sterg pana si urma de la amprenta ventuzei din parbriz(de la detector,gps,etc).
Din pacate va contrazic... la mine nu a fost sparge geamul.....tot spatele la masina geamuri laterale+luneta erau heliomate (oglinda) deci nu se vedea nimic.... iar daca TU sau TU sau TU vi la mine sa imi zici mie....ca tot EU sunt de vina... ca in tara asta de cacat cu oameni de cacat intr'o viata de cacat , nu mai pot sa am liniste nici macar in cacatul meu de masina , mergand pe cacaturile astea de strazi.... inseamna ca nici tu in cacatul tau de casa nu mai esti sigur....
Cand m-am dus la garda , domne , ca il stiai pe individ? ai datorai bani ?
WHAT???????
Adica daca PWRul imi datoreaza bani , eu intru peste el in casa , ai sparg moaka , si e totul ok....ca imi datora bani ?!!?!??!?!?!!?!?!??
Apoi m-am dus cu masina la amprentat ... dai poze, dai amprente , se gasesc , alea alea..... :
Domne... nu stim de unde sa il luam , ca este un recidivist cu tentativa de viol , talharie , fost puskariash .... si ne trebuiesc actele bunurilor din masina....
Atunci am ramas prost.... un fel de .... tot eu eram de vina...
Iar acum sa va intreb altceva... logic si omeneste ca o ardem domne ca suntem occidentali am intrat in UE ca sa nu zic altceva , am intrat in nato .... si suntem leshinati de hoti ...
Poi mai bine in comunismul lu Ceausescu , cand ieseam la 3 dimineatza si ma plimbam pe strada , si ma durea la basca , si nu acum cand se intuneca , stai cu ochii pe alarma din parcare sau pe sorta/iubita/sotia sa nu ti'o inghesuie vreunu...
Si ce ma uimit de ani de zile.... daca noi de aici facem o combinatzie , sa ne iasa o sarmalutza.... poc apare garda cu cagule cu arme ne da 50 de ani..... de cate ori ai nevoie sa gasesti un jegos de gabor.... nu doar ca nu il gasesti pe o raza de 500km.... dar ... tot pe tine te trateaza ca ultimul retardat/infractor/carpa ....
Da frate ai dreptate cu chestiile astea! iti zic eu am intrat in UE sa ne luam ,,teapa"; plus ca dak il prinzi pe vreunu la masina ta si ii futi vreo 2-3 15 -20de pumni in gura si capce tot u esti devina pt k vai domne trebuia sa dea el primu k nu ai voie sa dai in el asa... aq pt domnii politisti: ,,ce plm ma duopa ce ca imi sparge masina tot eu sa il astept sa imi de o ranga in cap k sa pot sa ripostez?" Asta e legea din Romania... si jegois normal k sunt pt k vai domne ei se crd legea intelegi da e legea kre toaata ziua sta la cafele si la pandit de amenzi cu radaru... knd vine vb de ceva serios nu e nici dreacu in zona sa faca ceva...
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie
Mai fratilor , lasati deoparte faza cu uitatul in masina de obiecte care pot "intarata hotii" . Eu tot pe criza asta as da vina . Borfasi erau si inainte , dar acum ..... s-au imultit nu gluma. La mine in cartier , de exemplu , au furat rotile de la masini . In asa maniera incat daca nu miscai cateva zile masina... nu-ti dadeai seama ca-ti lipseste o roata . Statea masina pe pietre , si nici prezoanele nu le lasau. Mie mi-au spart geamul de la sofer , a urlat alarma si nu s-au mai atins de masina . Oricum nu aveau ce sa ia ... si tin sa cred ca o mai fac si din rautate/distractie .
In ziua de azi se fura orice si de oriunde , si orice prejudiciu se simte la buzunar.
La partea cu facutul din rautate/invidie...si aici sunt de acord, multi o fac si din rautate...ba sparge un geam, ba iti zgarie masina cu cheia...etc, democratia asta li s-a urcat la cap...ori de la etnobotanice.
Acum Politia din ziua de azi numai da doi bani pe tine(au si salarii de mizerie 1000 lei maxim 1500/luna..bine ca nici nu se rup cu munca)...decat daca ai vreo cunostinta in Politie, in rest daca nu se stie..."Caz clasat".
AM 3 TATUAJE pe noua mea achizitie URSUL.... pe capota... cu...nu stu cu ce....cu cheia....habar nu am
Ce or avea ma cu masinile oamenilor....astia nu stiu cat de scump e si cat ne seaca la buzunar...si ca noi astia pasionatzi de aceste fiare... ne dam si ultimul leu ca se le fie "lor" bine.... si vine unu...si se kka'n munca ta si in banii tai.....
Am aflat si eu ca acum 3 zile au luat la rand toata strada mea io am pe capacu de la benzina... astia merita prinsi si sa le f**i asa 2-3 chei pe fatza sa le lasi semne si apoi sa le zici cum imi repar eu masina asa iti repari si u carcasa.
He,he...problema veche chestia asta cu zgariatul masinilor aflate in parcari,ce sa-i faci,oameni invidiosi,ofticati,oameni de nimic...mie la un Opel mi-au rupt stergatorul de la luneta de doua ori...sa nu mai spun de cartofii aruncati noaptea pe geam,aruncati cu o precizie milimetrica,direct pe masina aflata in parcare ,o chestie devenita prin unele zone din tara,un adevarat sport national
@THUNDER77 - Total de acord cu tine...si eu prefer acelasi model de chei in asemenia cazuri
PS:Era o vorba pe vremuri: cica sa-i moara capra vecinului...mai nou se spune:sa moara vecinul si daca se poate,sa-i iau eu capra
Alfista fino alla morte!Il cuore ha sempre ragione!
Si mai cred ca si legile (ca sa nu zic si de aplicarea lor) sunt cam blande . Pedepsele , cu siguranta trebuie sa fie mai aspre .
Sa presupunem ca s-a prins hotul , se judeca , si primeste X ani la mititica . Si asa ajunge la @Thunder . Mai in gluma mai in serios , individul are o viata buna : mancare , si un acoperis desupra capului . Unde daca e cuminte , si nu ia bataie din cand in cand .... totul e ca un concediu .
Daca , in loc de pedeapsa la mititica , ar trebuii sa lucreze in folosul comunitatii , un an macar , zi de zi , va zic eu ca alta era povestea.
Sa-i pui sa faca munca : la asfaltat strazile ; taiat boschetii de pe la periferie ; curatat toaletele publice ; in constructii (canalul Dunare -Marea Nordului ) ; si multe alte munci care solicita fizicul , sii determina sa-si blesteme zilele ca a facut o zgarietura pe nu stiu ce masina .
Paziti ca la armata , si tratati ca atare , pusi la munca .... sunt 100% convins ca ii aduci pe calea cea buna.
Aici ai mare dreptate matrozule.....Cu exceptia cazurilor cand o iau razna , baietii sunt la odihna si recreere : au mancare asigurata , au unde sa doarma fara sa le fie frig sau sa ii ploua , au conditii sa faca sport , vizite conjugale etc. Un sistem de pedepsire cu munca ar fi cel mai bine venit din pacate , insa , nu se vrea implementarea unui astfel de sistem intrucat nimeni nu este in stare sa isi asume o responsabilitate ca asta si este mult prea multa lene printre slujbasii administratiilor . Deci tot la panda trebuie sa stam si tot cu cheia franceza in mana.....
Corect colegu. Tot la panda si cu aceiasi responsabilitate va ve-ti face datoria. Diferenta ar fi ca aia pun osu la munca , si stau sa vegeteze , si sa ne cheltuie banii , pentru ca au incalcat legea. Nu vor sa munceasca ... bataie ca la fasole, si normal ca nu in vazul lumii , si asa la dos , intr-o camere cu pereti de beton de 1 m grosime.
Daca s-ar aproba o asa legislatie ... sa vedeti voi in 2 ani ce sistem de autostrazi am avea !
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu