Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eram sigur ca trec nevazut
Victoras asa este si sigur am sa imi iau certuri la fata locului cu prima ocazie .
Daca ai fost prezent ( felicitari pentru prezenta , chiar se demonstreaza ca nu avem rivalitati ) si ai facut poze te rog sa le postezi.
Cati v-ati strans?
Stiu sigur ca Andrei cu E39 a fost prezent , am vorbit cu el la telefon chiar in momentul cand intra in parcare.
DDK-ul nu a fost in localitate si de ZDZ nu stiu nimic.
Teo nu poate sa vina iar in cazul lui chiciuc iar nu am informatii ca a fost sau nu duminica.
Fain la voi acolo in Craiova, vad ca mai nou vine si Victor cu loganul la voi printre BMW-uri, chiar ma bucur ca primiti si pe alti...cu alte marci de masini.
Stiu..cand pot eu sa vin nu vine Adi si cand vine el odata sunt eu plecat..
Faza nu e ca nu as vrea sa vin, dar nu e totul cum vreau eu, deci sper sa intelegi situatia .
Fain la voi acolo in Craiova, vad ca mai nou vine si Victor cu loganul la voi printre BMW-uri, chiar ma bucur ca primiti si pe alti...cu alte marci de masini.
Aici la Craiova noi cei care ne intalnim duminica de duminica in parcare la o punga de seminte si la o doza de suc nu avem nimic cu nimeni si din contra ne bucura prezenta altor marci de masina , asa suntem mai multi si mai vizualizati pentru acest eveniment de relaxare care nu dureaza mult dar pentru noi este un stil de viata si o relaxare totala .
@dani3lll- ai dreptate , nu pot comenta nimic , chiar voi incerca sa nu mai absentez si sincer chiar am sunat pe Andrei cu e39 sa vad ce se mai intampla acolo la voi si mi-a zis ca sunt doar cativa cel cu ZXZ-ul si inca cineva( nu mai stiu ....) dar Andrei chiar a fost , poate nu a stat mult si de aceea nu v-ati intalnit.
@DJ O9 RUN- nu s-au mai intamplat astfel de vizite si chiar ma gandeam ce se intampla cu tine de ce nu mai vii cu Edi?
Si nu in ultimul rand @DDK-te rog sa ma suni daca esti duminica in Craiova sa vin sa te iau de acasa. https://www.youtube.com/watch?v=pmI7...eature=related
@adrian17071979 Nu mai vin pentru ca momentan nu am permis.. si gura lumii e mare ! Cand primesc dovada ( asta o saptamana pana primesc permisul ) am sa vin !
Aici la Craiova noi cei care ne intalnim duminica de duminica in parcare la o punga de seminte si la o doza de suc nu avem nimic cu nimeni si din contra ne bucura prezenta altor marci de masina ,
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu