Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalniri membri forum Craiova

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Am gasit un filmulet cu masina lui Tavi.
    YouTube - ‪bmw 535i v8 e39 cold start (true v8 sound)‬‏
    Si un mic burnout de cand avea masina la inceput: http://www.youtube.com/watch?v=1vqZAsXugrs
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    sigpic

Comentariu

• Ce frumos sound are masinuta asta........
      Pacat ca nu mai are toba finala , un V8 remarcabil care urla din toata puterea.

Comentariu

• Da .
        DDK Photography
        sigpic

Comentariu

• Adi cam lipsesti de la ore vad duminica iar ai lipsit

Comentariu

• Eram sigur ca trec nevazut
            Victoras asa este si sigur am sa imi iau certuri la fata locului cu prima ocazie .
            Daca ai fost prezent ( felicitari pentru prezenta , chiar se demonstreaza ca nu avem rivalitati ) si ai facut poze te rog sa le postezi.
            Cati v-ati strans?
            Stiu sigur ca Andrei cu E39 a fost prezent , am vorbit cu el la telefon chiar in momentul cand intra in parcare.
            DDK-ul nu a fost in localitate si de ZDZ nu stiu nimic.
            Teo nu poate sa vina iar in cazul lui chiciuc iar nu am informatii ca a fost sau nu duminica.

Comentariu

• Fain la voi acolo in Craiova, vad ca mai nou vine si Victor cu loganul la voi printre BMW-uri, chiar ma bucur ca primiti si pe alti...cu alte marci de masini.

Comentariu

• Eu sunt plecat toata saptamana din oras deci nu am cum sa ajung.
                DDK Photography
                sigpic

Comentariu

• Postat în original de DJ35DDK Vezi post
                  Eu sunt plecat toata saptamana din oras deci nu am cum sa ajung.
                  Tu esti lipsa de cateva saptamani bune, deci..NO COMMENT

Am fost cativa, eu, kiki, teddy, mary(zxz), wlf-ul baiatul cu loganul. e39 nu imi aduc aminte sa fi vazut pe acolo.
                  TA-Technix - Suspensii Sport pt masina TA

Comentariu

• Stiu..cand pot eu sa vin nu vine Adi si cand vine el odata sunt eu plecat..
                    Faza nu e ca nu as vrea sa vin, dar nu e totul cum vreau eu, deci sper sa intelegi situatia .
                    DDK Photography
                    sigpic

Comentariu

• Amandoi sunteti niste chiulangii. PUNCT
                      TA-Technix - Suspensii Sport pt masina TA

Comentariu

• Jepcarii si-au mai facut aparitia pe acolo, ca eu nu am mai venit de mult .
                        sigpic
                        M5 E60 because life is a bitch ...
                        Detailing auto - stefiPjj

Comentariu

• Postat în original de PWR Vezi post
                          Fain la voi acolo in Craiova, vad ca mai nou vine si Victor cu loganul la voi printre BMW-uri, chiar ma bucur ca primiti si pe alti...cu alte marci de masini.
                          Aici la Craiova noi cei care ne intalnim duminica de duminica in parcare la o punga de seminte si la o doza de suc nu avem nimic cu nimeni si din contra ne bucura prezenta altor marci de masina , asa suntem mai multi si mai vizualizati pentru acest eveniment de relaxare care nu dureaza mult dar pentru noi este un stil de viata si o relaxare totala .
                          @dani3lll- ai dreptate , nu pot comenta nimic , chiar voi incerca sa nu mai absentez si sincer chiar am sunat pe Andrei cu e39 sa vad ce se mai intampla acolo la voi si mi-a zis ca sunt doar cativa cel cu ZXZ-ul si inca cineva( nu mai stiu ....) dar Andrei chiar a fost , poate nu a stat mult si de aceea nu v-ati intalnit.
                          @DJ O9 RUN- nu s-au mai intamplat astfel de vizite si chiar ma gandeam ce se intampla cu tine de ce nu mai vii cu Edi?
                          Si nu in ultimul rand @DDK-te rog sa ma suni daca esti duminica in Craiova sa vin sa te iau de acasa.
                          https://www.youtube.com/watch?v=pmI7...eature=related

Comentariu

• @adrian17071979 Nu mai vin pentru ca momentan nu am permis.. si gura lumii e mare ! Cand primesc dovada ( asta o saptamana pana primesc permisul ) am sa vin !
                            sigpic
                            M5 E60 because life is a bitch ...
                            Detailing auto - stefiPjj

Comentariu

• Postat în original de adrian17071979 Vezi post
                              Aici la Craiova noi cei care ne intalnim duminica de duminica in parcare la o punga de seminte si la o doza de suc nu avem nimic cu nimeni si din contra ne bucura prezenta altor marci de masina ,
                              Bine zis "NOI" ca tu mai putin..

Comentariu

• Vad ca imi simtiti lipsa ....
                                Fai ca duminica sunt prezent 100% mai ales ca se da hiena cu speed.
                                Am sa fiu prezent sa vedem toti ceilalti si dovada.

Comentariu

Procesare...
                                X