Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ma mira ce ai scris tu acolo.
Credeam ca e mai multa lume interesata acolo, nu numai voi de la Logan.
N ar trebui sa te mire, pana acum asa a fost...au mai venit si oameni cu alte marci, da doar o data, dup aia nu i am mai vazut...nu stiu ce vrei sa zici cu "voi de la Logan", daca te referi la club, noi nu avem legatura cu Logan Club, Petrolhead e separat, doar ca s a nimerit ca membrii reali sa aiba aceasi marca Si lume interesata e doar de tuning si frana de mana si liniute, nu vrea nimeni sa discute ceva cu adevarat..., in sensu de o pasiune adevarata pentru auto, nu fumuri de blana in cap...
Daca maine mi-as cumpara un Oltcit , sau o Tigra cu nr. de bulgaria , crezi ca vor fugi prieteni de mine pe la intalniri ? Apreciez adolescentul care a muncit sa-si cumpere o masina , indiferent de ce marca este , decat ala care a primit Tuaregu de la tasu , si umbla numai cu nasu pe sus . O intalnire si implicit o prietenie se leaga intre oameni , nu intre masini .
@Sailor - ai dreptate , oamenii sunt mult mai apreciati pt masinile care sunt muncite din greu si cum spui tu nu sunt primite cadou sau mostenire.......
Asta este alta problema care se poate dicuta mult timp de aici inainte.
La noi la intalnire cum a zis si DDK-ul vin foarte multi cu sau fara masini , cu sau fara sa aibe in custodie un Bmw , un exemplu sunt cei de la Opel si cei de la Daewoo chiar si cei de la WV, care ori de cate ori au ocazia vin in vizita la noi si schimbam pareri , dicutam noutati etc.
P.S: Va doresc vizionare placuta. https://www.youtube.com/watch?v=i_MY7A5Y7lw https://www.youtube.com/watch?v=XgGD...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=_Spq...eature=related
Cartonas galben , ai vazut ZDZ-ul cum apare dintre camioane?
Tedy ce ai facut la RTS?
Ha , ai fost la inaltime sa te vedem, cum spun baietii ,la ProMotor .
Pe data de 25-06-2011 sunt asteptati toti impatimitii marcii Bmw la intalnirea nationala anuala care se desfasoara in orasul Herculane ( Mehadia-casa ecologica).
Sunt anuntati prezenti cei din Banat impreuna cu reprezentantii Bmw cu masini de drive-test.
Va multumim si distractie turata!!!
Multumim DDK , referitor la intalnirea de maine de la Herculane nu pot sa ajung , am inteles ca Fresco se duce .
Datorita caldurii insuportabile chiciuc impreuna cu multi membrii al intalnirilor de duminica am decis sa avem ora de intalnire duminica de duminica pe timpul verii la ora 18:00.
Asadar , de acum pana cand trec caldurile vom avea intalnirea la ora 18:00 locatia fiind aceeasi , parcarea Electro.
Pot spune ca mi-am luat certurile care se cuvin de cum am ajuns in parcare.
"Pai da , saptamana trecuta ai venit acum urmeaza si doua intruniri lipsa fara Adi " .
Baieti am avut ceva treaba si chiar nu am timp sa le fac pe toate dar totusi am trecut si pe la voi si am facut cateva poze in graba ( imi cer scuze pt incadrare ) .
Nu am stat foarte mult cu baietii care s-au strans dar promit ca duminica voi fii prezent si am sa stau la program normal.
Salut revenirea in tara a lui mistreku( cel cu e36 MST) si bine ai venit acasa printre vechii tai prieteni.
A fost prezent si Victoras cu Loganul si multi altii care au deja vechime in astfel de intalniri ( Sharpe , Chiciuc , Fresco , Tedy ,etc.) cit si altii care au venit printre noi pentru prima data.
A fost o intrunire restransa cu mai vechii baieti care de fiecare data fie vant , fie ploaie ori ninsoare ei sunt prezenti in parcare duminica de duminica.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu