Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Daca tot suntem din Craiova , zic sa ne cunoastem mai bine , asa ca propun aici sa stabilim care este de acord sa vina la intalnire.Mai puteti posta poze cit si filmari de la asemenea intalniri , pareri si de ce nu , idei in plus nu strica niciodata.
Iar ca zi si ora de intalnire : Duminica , ora 15:00
Multumim pt poze DDk , la inaltime si azi , masini multe si inca o surpriza: seria 7 , vine primavara si se inmultesc baietii. In curand il vom avea si pe Andrei in brigada pe sait tot in colaborare cu DDK .
Frumoase masinile in special ala din primele poze albastru cu jantele in 5 spite.
Imi plac intalnirile voastre, felicitari pentru organizare.
Trebuia sa faceti si cate o poza cu masinile membrilor de pe forum.
PS. Am vazut si un opel argintiu...pe acolo.
PSS. Nu i-am vazut loganul lui speed la intalnire.
Referitor la aceea albastra este un 330 CI , este adus din Anglia , masina nu este folosita zi de zi , si este si la vanzare , arata foarte bine si are toate dotarile inclusiv piele . Referitor la Opel au venit si cei din club Opel la noi in parcare si ne-am petrecut duminica asta impreuna ( Mondeo , daca citesti sa nu care cumva sa nu intri sa faci cont ) . Speed l-am asteptat si eu azi dar a zis ca duminica viitoare pt ca nu a scos masina din service inca , DDK te rog sa postezi masinuta care o avem noi la Craiova , asta asa ca un bonus .
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu