Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Coca Cola nociv sanatatii?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Pai si cat ai de gand sa dispari ma ?
    Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

El de unde să sție cât plutește vaporul

Glumesc!!!!!!!

Am un prieten care pleacă chiar în aceeași perioadă cred. Poate sunteți pe același vas.

Comentariu

Si eu sunt curios sa vad daca o sa fie..cum era....
        Dar ar trebuii sa facem alt topic pt asta....gen ...copilaria noastra VS copilaria lor.... asa cum este si melodia.... sunt toate schimbate....

Astept pepsi-cola impreuna cu o portie mare de cartofi inabushiti si pui la ceaun cu mujdei......

P.S ce sa faca colegii in romania... nu vedeti ca ne cer si taxe pe ce am cumparat acum 20 de ani?
        Si eu am vb....si daca da Domnu' , plec si eu .... ca aici nu mai tine cioaca...
        Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
        Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...

Comentariu

Postat în original de THUNDER77 Vezi post
          Pai si cat ai de gand sa dispari ma ?
          Daca plec undeva in prima saptamana din luna Iulie , mai vin acasa de Sf. Ion.

Postat în original de c6t9 Vezi post
          El de unde să sție cât plutește vaporul

Glumesc!!!!!!!

Am un prieten care pleacă chiar în aceeași perioadă cred. Poate sunteți pe același vas.

Zi-mi compania cu care pleaca , si poate .... cine stie, oi fi coleg cu el .
          sigpic

Comentariu

Când am ocazia, întreb.

LE:

Postat în original de yneedlove Vezi post
            Astept pepsi-cola impreuna cu o portie mare de cartofi inabushiti si pui la ceaun cu mujdei......
            De ce pui din astea pe forum, vrei să mă ia ulcerul iar?

Comentariu

c6t9 daca te ia ulcerul ma anunti . Iti trimit eu medicamente ca am rezerva Ce preferi ? Dicarbocalm , Levant , Zenter , Ulcoran ? Zi cu voce tare , nu te sfii .......
              Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Sorry man.... dar ... deh ... apare pepsi-cola...si merge cu ceva bun... sau vroiai sa mergem la Mec ???

Comentariu

Postat în original de THUNDER77 Vezi post
                  c6t9 daca te ia ulcerul ma anunti . Iti trimit eu medicamente ca am rezerva Ce preferi ? Dicarbocalm , Levant , Zenter , Ulcoran ? Zi cu voce tare , nu te sfii .......
                  Cică o palincă dimineața pe stomacul gol face minuni.

Comentariu

Clipul asta m-a facut sa ma reprofilez pe suc de portocale Iti place sucul de portocale? | 220.ro

Comentariu

Dane , m-ai convins ! Si ma gandeam daca , o fata ar posta ca-i place shake de banane , oare ce clip o fi vazut ??
                      sigpic

Comentariu

Dan sa inteleg ca in curand o sa avem bucurii la trupu tau??? Ce sa zic... belea fetele....dar sucu o fi lafel...??

Comentariu

Din calitatea de barman(7 ani in domeniu)....cola ucide : - calciu,stomacul,inima....stomacul cu gastrita....cu ficatul nu are treaba...cu fierea...in timp devine lenesa...fiere lenesa = tratament + regim(fara gratare si alte gretosenii)....si inima de la cofeina....combinatia mortala cafea lunga + cola...bestial....

Cafea lunga contine cofeina excesiv....de aceea cafeaua cea mai buna este espresso scurt(ristretto)...e tare,dar e tare de la cafea,tariul cafelei in sine....e recomandat sa bei si apa pe langa cafea...si cea scurta mai are urme de cofeina...si atunci bei si o apa pe langa ca sa mergi la toaleta si sa elimini si cofeina aia putina....o cafea lunga are foarte multa cofeina care ramane in corp...mai ales in combinatie cu cola....si in timp iti slabeste inima....o cafea lunga are mai multa cofeina decat o sticla de cola....

Daca beau o cafea lunga ajung la urgente...poate si crap....cafele scurte...adica maxim 2 degete in ceasca....7 8 pe zi....si nu am nimic...

Comentariu

Coca-Cola interzisa in statul California din America, Coca-Cola a fost somata sa afiseze pe eticheta ca aceasta bautura este cancerigena, practic s-a descoperit dupa multi ani de teste ca contine o substanta care provoaca cancer, in caz ca nu afiseaza pe eticheta nu vor mai avea drept de comercializare in acest stat.
                            Acum Coca-Cola cauta sa inlocuiasca aceasta substanta cu alta ca sa evite afisearea pe eticheta a respectivului text precum ca aceasta bautura poate provoca cancer.
                            Parerea mea e ca aceasta descoperire precum ca Coca Cola este cancerigena a venit cam tarziu...dupa atatia zeci de ani abia acum au avut curaj sa scoata la iveala aceasta stire.
                            Si cred ca si Pepsi intra in aceeasi categorie ca reteta banuiesc ca nu difera, e aceeasi si in cazul lor, aceeasi negreala cancerigena.

Mai multe detalii gasiti AICI.

Comentariu

Nu-i mai buna berica, face bine si la rinichi )
                              https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Procesare...
                              X