Cică reapare Pepsi-Cola? Cum dracu se poate asta? Nu se crizează Coca-Cola și Pepsi?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Coca Cola nociv sanatatii?
Adună
X
-
Recunosc,eu fac parte din categoria ''drogati''
,consum in jur de 1-2 litri de cola pe zi.Pana acum nu se vad semne de boala,dar imi este frica sa ma duc la un control
.Am incercat si alte ''licori'',dar parca tot mai buna este cola,in perioada asta o combin,cu o bere buna.Daca o sa ma simt rau si doctorul spune sa ma las,poate o fac
.
Comentariu
-
Oricand....prefer o Corona...
Si da, am baut si eu bere cu cola, insa ma gandesc , pt mine pepsi max sau light este un experiment eshuat , nu imi plac deloc , prefer ceva bun , dupa ce ca sunt chimicale ,mai baga si aspartan sau ce indulcitor nebun o fi in ele.... cat despre burta nu imi fac griji , este mandria barbatului , de la o varsta , nu mai stai la sala, mai mult in scaunul de la volan , asa ca.... drive save ... adica.... don't drink and drive
!!!
Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...
Comentariu
-
Da sunt indulcite cu aspartan . Eu sunt fan Pepsi Max sau Light . Nu sunt un consumator inrait , dar din capitolul Cola ... astea le consum. Orice altceva , mi se par fade . Fiecare cu gusturile lui !
Vara de exemplu , prefer bauturile racoritoare care cat de cat iti mai taie din sete , gen : Sprite , 7UP , Fanta .sigpic
Comentariu
-
Bey ! Lasati berea pentru alt topic
Abia astept sa gust iar un Pepsi Cola din sticla care a consacrat bautura asta la noi , ca sa imi aduc aminte de vremile cand eram "baiet si cartiere cutreieram"
Matrozule , tema de studiu : te pui pe "facut avere" , adica sa pui deoparte niste Pepsi Cola pana in august cand ajung pe litoral . Am zis !
Si Vis Pacem , Parabellum !!!
Comentariu

!
.
Comentariu