Ce parere aveti de chestia ASTA ??
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Coca Cola nociv sanatatii?
Adună
X
-
Eu stiam de la multi ca isi curata jantele de aluminiu cu coca-cola, chiar o sa incerc si eu in vara asta sa fac un test sa vad cat de bine curata.
De fel nu beau Coca-Cola/Pepsi...nicio negreala de genu asta, m-am lasat de multi ani, in primul rand ca nu stii ce baga inauntru,chiar numai am incredere, prefer sa ruginesc si sa beau apa minerala sau o bere buna cand stau acasa.
-
Hai ma fratilor , chiar ati luat-o la padure ? Daca ne luam dupa toti , ajungem la bahaus . De acord e nociv , mai exact iti paradesc ficatul si stomacul toate "negresele" , ca si berea de altfel , insa.....chiar ne-am vaccinat toti ? Cine a prins pe vremea lui "Impuscatu'" Quick-Cola , Cico , Fructonada si alte bazaconii o sa imi dea dreptate . De asemenea oare s-a uitat , oare , "perioada TEC" ? Cati au dat cu ochii la soare de la ele ? Ideea este sa nu consumi ca inecatul , nu sa nu o consumi deloc . La fel si cu tigarile , cafeaua , carnea de porc ( de departe cea mai buna leguma
) etc.
Si Vis Pacem , Parabellum !!!
Comentariu
-
Aia cu blogul ei bate campii rau de tot...ce spune ea acolo a fost intr-o emisiune pe discovery...aia cu demolatul de mituri,daca mai tin eu bine minte si egal cu o...pai daca erau in coca cola rahaturi toxice si alte bazaconi cum pretinde aia ca ar fi,atunci o interziceau de mult,cel putin astia din vest.In state erau de mult dati in judecata exact ca aia de nu au scris pe pachetul de tigari ca dauneaza sanatatii,bla,bla.Eu timp de doi ani am baut doar cola si alte sucuri si nu am avut nici pe naiba...dupa cate un chef (si au fost destule)puternic,a doua zi bagam cate doua bidoane de 1,5 litri de cola si la fel,n-am observat nimic ciudat,doar ca nu tine de sete
PS:Tipa este informata si dintr-o sursa de toata "increderea"
Alfista fino alla morte!
Il cuore ha sempre ragione!
sigpic
Comentariu
-
Un lucru e adevarat din ce spunea ala in blogu lui . Eu am folosit Coca-Cola , sa "dezghet" un surub care era ff ruginit si nici cu mama spray-ului degripant nu am reusit . A facut o treaba excelenta , in cazul ruginii. Dar faptul ca e facuta cu soda , si ca pun aia cu lopata , din saci fara numar .... e trasa de par nene .
Propaganda ca se vine bine, si sa mai cumpere lumea si alte acidulate de pe piata .
Eu beau Pepsi , si n-am nici pe draq . Dar cand beau Coca-Cola ... e jale. Imi tremura planetarele de la primul pahar .
Daca as bea 1,5L ca DDK-ul , nu ma mai descanta nici baba Filofteea !!
sigpic
Comentariu
-
Sincer prefer Pepsi-ul dar in lipsa lui mege si Coca Cola....Si categoric prefer Coca-Cola sau Pepsi Cola decat taria sau "substituentii" de pe piata gen : Adria , Rio sau mai stiu eu ce alte "znamenii" d'astea cu nume "exotice" . Ness nu consum decat atunci cand sunt la serviciu unde am nevoie de toate "antenele" intinse , in rest ma "lupt" cu cafeaua naturala . Ca pe langa astea intra si tigarusa , asta e alta poveste
Ca sa concluzionez : sunt total de acord cu ce au zis si colegii mai sus , aceeasi opinie o am si eu....De la "Myth busters" pana la consumul particular este cale lunga......restul e can-can . Asadar , stimati colegi , eu va cinstesc pe litoral , cand voi veni in concediu , cu o Coca-Cola sau un Pepsi-Cola de la gheata....sa vedem e careva care o sa refuze cand o "gini" picaturile de apa cum se scurg de pe sticla brumarita si afara sunt 35 de grade la umbra ? Aud ?
Si Vis Pacem , Parabellum !!!
Comentariu
-
In cazul suruburilor ruginite si intepenite,a ruginei in general,apa este sfanta,doar se stie de cand lumea...daca cola este un asa detergent miraculos,inlocuia demult Arielul si nu ar mai fi aparut atatea mii de soluti de curatat ce mai spune aia acolo pe blogu ei.
Normal ca este diferenta de gust intre Pepsi si Coca Cola,doar sunt cele mai mari rivale...retete diferite
Alfista fino alla morte!
Il cuore ha sempre ragione!
sigpic
Comentariu
-
3 / 4 L pe zi .... doar nebunii fac eroisme deastea. Defapt ce ma mira , cunosc persoane care bea cca 5 cani de cafea /zi .Postat în original de PWR Vezi postEu am auzit ... care bea cam 3L...4/zi si dupa cativa ani s-a inbolnavit , sa nu exagerati...adica sa nu ajungeti sa beti in loc de apa.
Acum , mai e o chestie , cred ca orice suc acidulat care se comercializeaza acum in Romania , baut in cantitati mai mari ... creeaza dependenta , si afecteaza sanatatea. Eu am patit-o asta vara cu un Sprite , din ce beam mai mult , parca tot mai tare imi era sete . Pana nu am baut apa , care sincer cu greu am inghitit-o ... nu mi-a trecut .
@Thunder - vino tu ... si bem noi un sprit de Tamaioasa , ca sa ne simtim mai bine !sigpic
Comentariu
-
Sunt bautor de pepsi-cola ca pe vremea noastra era pepsi-cola la sticla de 0.33 parca.... dece de peste 20 de ani , e drept , nu in cantitati industriale..... insa a fost o perioada cand lucram de noapte , si adunam cam 2 sticle de 2,5L la 24 de ore....zilnic.... timp de vreo 3 ani.... nu am avut nici pe dreaq... insa in combinatie cu alte lichide gen ness, caffea si cel mai periculos ENERGIZANTul.... ma punea in cap si incepeam sa tremur din toate balamalele... iar acum daca beau numai 2-3 guri de energizant , o iau razna si ma simt rau... cu toate ca pot bea cola / pepsi toata ziua... fie pe post de apa...ciorba...
sau alte lichide...si nu am absolut nimic....
Am o prietnena care rupea norma la cola zilnic...in 4 ani de zile...si-a pus ficatul si rinichii in probleme tehnice... adica era asa: dimineatza cola la tigare....la pranz la munca cola...in masina cola cu nemiluita...la terasa cola...la mec cola....la mare cola...bea aproape non-stop.... deci in masina daca nu gaseai cel putin 2-3 sticle de 0.5, nu mai gaseai nimic... a rarit'o o vreme... apoi ...sa apucat iar... ce sa spun .... FAN COLA
In concluzie, fiecare organism reactioneaza diferit... si eu am auzit multe....multi ne curatam cauciucurile cu cola.... altii jentile... o minunatie...dc si cum...nu e nimeni din noi chimist...ca sa ne dam seama concret... insa e buna...si pt noi...si pt masinile noastre =))Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...
Comentariu

.
Comentariu