Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BMW E36 coupe 316i CYA :D
Adună
X
-
Deocamdata doar inoxul, inca nu le-am motat pe masina am intrat in concediu si sunt plecat din oras.
Masinuta a ramas la cel mai bun prieten care e si mecanicul si indrumatorul meu pe partea mecanica pentru schimbul de ulei si filtre, intinzatorul la lant si compensatori noi.
Termin concediul si ma apuc de montajul evacuari, sincer abia astept sa ajung acasa sa vad si schimbul si intinzatorul si compensatorii, o sa postez ce compensatori folosesc inca nu sunt cumparati.
Comentariu
-
Am inceput sa modific evacuarea de cand m-am apucat iarna trecuta de motor...
Atunci am folosit in locul galeriilor de evacuare de 1.6 (facuta din fonta vechea galerie), am facut o mica modificare si am pus galeriile de 1.8is (serpi)
Acum o luna am luat o toba Carub si o finala de la DOW'u (Loganul alb), am modificat finala de la el sa o folosesc ca intermediara, atat carubu'l cat si intermediara sunt din inox apoi am achizitionat teava de inox de diametrul 50 mm.
Sper sa imi fac timp saptamana viitoare dupa servici sa ma apuc de evacuare si sper sa prind si elevatorul liber sa lucrez lejer.
Comentariu
-
A venit timpul sa lucrez la evacuare, nu de alta dar am agatat-o aseara si am rupt toata evacuare direct din galerie si am facuto S-uri pe sub masina pe toata, sper sa imi fi scapat sonda lambda nevatamata, cred ca pe weekend imi fac timp si ma apuc de modelat evacuarea...o sa postez pe parcursul lucrarii
Comentariu
Comentariu