Am reusit sa finalizez un mic update aseara de care sunt foarte incantat , si anume arcuri sport . Masina este schimbata total la aspect . Vor urma niste poze profi, momentan am decat o poza facuta cu telefonul .
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BMW E46 - 318i
Adună
X
-
Pentru moment am renuntat la angel eyes din cauza unui droser care mergea cand vroia el si m-am decis sa las pozitia pe semnal pana voi achizitiona un set de angel smd. ( nu merita sa cumpar alt droser pentru ca au deja 1 an si ceva si vor pica pe rand inele/droser )
Ca modificari masina a primit xenon pe proiectoare .
Comentariu
-
Nu am mai scris de mult, tinand cont ca a venit caldura s-au schimbat urmatoarele :
- ulei motor+cutie
- filtre ( benzina, aer, polen, ulei )
- garnitura baie ulei
- garnitura capac motor
- oringuri carcasa filtru
- semering cautator
- semering cardan
- flanse amortizoare
- bielete antiruliu
- suspensie reglabila
Si cateva poze cu suspensia coborata maxim !
Comentariu
-
sall,m-ar interesa s pe mn sa stiu de unde ti-ai luat becurile de la proiectoare si cum le-ai schimbat,am si eu bmw identic cu al tau negru,m packet 1 320 D,al tau e benzinar ca m-am uitat sa-i schimb si eu tips-ul la toba da la mn are o forma ciudata intoarsa catre in jos,ar trebui s-o tai cumva ca sa-i pot pune tips.daca e tot diesel si-al tau imi spui si mie de unde l-ai luat ca-i fain tips-ul.
Ms fain,frumoasa masina s-o stapanesti sanatos,si cum ti-au mai spus si altii pastreaz-o cat mai simpla.
A mea e stock pana in prezent.Am spus ca singurele modificari o sa fie si la mn narile negre,pleoape faruri,semnale smoked fata,eleron luneta ac schnitzer,si etrierii o sa-i vopsesc rosu si gata.Scz acum am vaz ca a ta e benzinar,de asta ti-a venit usor sa-i schimbi tips-ul de la toba
Comentariu
Comentariu