Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
1.In primul rand alarma este discovery as500 si am achizitionat-o din cauza ca au incercat sa imi fure proiectoarele + fortat trapa , masina fiind in spatele blocului la 2 metri de geamul meu ( stau la parter ) nu este cine stie ce dar isi face treaba foarte bine !
2.Modificari nu prea vor mai fi din cauza bugetului . . voi mai achizitona zilele acestea inele aluminiu bord iar in rest ce as mai vrea ar fi volan M + stopuri led + faruri cu lupa + xenon ! Astea .. cand o vrea Dumnezeu in functie de buget .
Cat a costat alarma + manopera ?
Vreau sa imi achizitionez si eu alarma pe Bmw ( s-a dus incuietoarea pe partea soferului si decat sa dau o gramada de bani pe ea , m-am gandit ca este mai eficient sa cumpar o alarma auto ).
P.S: Finute modificari si cit mai aproape de original , imi place.
Alarma a costat 6 mil 200 cu tot cu montaj si senzor perimetru !
Multumesc ! I-am dat astazi jos suportii la numere + curatat conturu negru la numere + lipite cu banda dublu adeziva Bison Car Type , deci in concluzie fara suporti . Este un mic detaliu care mie imi place foarte mult si am constatat ca ledurile de la numar bat mai tare acum ( bateau pe suport ) . Voi reveni maine cu poze mai clare !
Si la tine sta aprins becul de airbag........
Eu am dat cu aspiratorul sub scaun si de atunci imi sta aprins , dar il fac cu prima ocazie cand am timp.
Sa impingi bine mufa de sub scaunul soferului sau al pasagerului sa vezi daca se stinge , in cazul in care persista acel bec pune testerul pe ea si iti sterge erorile .
Din cauza aia sta aprins...scoti mufa, inchizi circuitu cu un fir pe care pui o rezistenta, vezi tu de care trebuie ca sa se stinga in bord si ai rezolvat
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu