La insistentele prietenului Adi am hotarat sa fac o prezentare a balenei si aici pe forum, este vorba despre o putoare de 520i care a venit pe lume pe 26 iulie 1998 si care este in posesia mea de la inceputul anului. "Micuta" a avut un fost proprietar destul de "taran prost" sa zic asa care a batjocorit-o cum a stiut el mai bine, 5 bujii normale cu 2 electrozi, 1 bujie cu unul singur + 2 fise intrerupte, interiorul era facut praf si pulbere, scaunul soferului parca fusese pranzul cuiva, ulei in motor de cea mai joasa speta de la "fuchs" cu o consistenta de apa plata facut in turcia si lipit germania peste, si cea mai teribila taranie posibila pe care i-o poti face unei masini BAD BOY LOOK ( sa nu ma intelegeti gresit, imi placeau odata bb-urile, dar acum parca ma zgarie pe retina oricat de bine ar fi facute si cat de bine ar da).
Pe partea de optiuni avem:
4 geamuri "electronice" din care unul stricat de mine asta iarna cand am apasat la -18 grade pe buton
ASC, ABS
8 airbag-uri
dublu climatronic
oglinzi electrice
+ cateva nimicuri pentru confort pe la geamuri, oglinzi, stergatoare si faruri
si relicve ale unei glorii apuse cum ar fi
suport + fire magazie de cd-uri
un modul in plafon pe care scrie GPS, inca nu mi-am dat seama ce ar putea fi el defapt
firele care banuiesc ca ar fi de la parbrizul incalzit ( nu ca luneta ar mai avea incalzire, omul a curatat folia cu smirghel cred)
De cand o am a suferit cateva transformari in bine zic eu, oricum mai rau ca inainte nu se putea:
Interior de piele crem OEM
Triple aftermarket tip facelift ( nu am vrut sa ma complic cu modificari + ca pretul triplelor oem ma lasa rece)
jante Style 37 M parallel 8j et 13 fata, 9.5j et 25 spatele + bridgestone potenza 225/40 fata si 245/40 spatele
capota schimbata cu una normala ( sa o stapaneasca sanatos noul proprietar
)
farurile schimbate pe motiv de ciorapi si cozi de sobolani indesate in ele
instalatie de gpl secventiala pentru ca traim in romania si asta ne mananca toti banii
putina folie pe geamurile din spate
nari de fata cu lift
Si urmeaza in viitorul foarte apropiat sa ii montez un casetofon OEM ( acum am o porcarie de mp3 player care da ca nuca in perete) si cand vor mai fi bani o suspensie pentru ca efectul de tractor sa dispara.
Pe partea de optiuni avem:
4 geamuri "electronice" din care unul stricat de mine asta iarna cand am apasat la -18 grade pe buton

ASC, ABS
8 airbag-uri
dublu climatronic
oglinzi electrice
+ cateva nimicuri pentru confort pe la geamuri, oglinzi, stergatoare si faruri
si relicve ale unei glorii apuse cum ar fi
suport + fire magazie de cd-uri
un modul in plafon pe care scrie GPS, inca nu mi-am dat seama ce ar putea fi el defapt
firele care banuiesc ca ar fi de la parbrizul incalzit ( nu ca luneta ar mai avea incalzire, omul a curatat folia cu smirghel cred)
De cand o am a suferit cateva transformari in bine zic eu, oricum mai rau ca inainte nu se putea:
Interior de piele crem OEM
Triple aftermarket tip facelift ( nu am vrut sa ma complic cu modificari + ca pretul triplelor oem ma lasa rece)
jante Style 37 M parallel 8j et 13 fata, 9.5j et 25 spatele + bridgestone potenza 225/40 fata si 245/40 spatele
capota schimbata cu una normala ( sa o stapaneasca sanatos noul proprietar

farurile schimbate pe motiv de ciorapi si cozi de sobolani indesate in ele
instalatie de gpl secventiala pentru ca traim in romania si asta ne mananca toti banii
putina folie pe geamurile din spate
nari de fata cu lift
Si urmeaza in viitorul foarte apropiat sa ii montez un casetofon OEM ( acum am o porcarie de mp3 player care da ca nuca in perete) si cand vor mai fi bani o suspensie pentru ca efectul de tractor sa dispara.
Comentariu