Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BMW E39 520i

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

=)) Hai ma ce-ai?
    Oricum pentru mine un E39 arata bine cu jante de ///M E60.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    sigpic

Comentariu

Revin cu mici informatii.
      In sfarsit , am ajuns sa iau de la Andrei si geamul de far din stanga care la mine este matuit .
      Pe aceasta cale tin sa ii multumesc si fiind un baiat de nota 10+
      Se preconizeaza sa il schimb peste 3 saptamani , stau rau cu timpul , insa am sa il schimb cu siguranta.
      Am sa atasez si cateva poze sa puteti vedea diferenta intre farul stanga si farul dreapta care este impecabil.
      @DDK-frumos exemplar insa.....finante lipsa

Comentariu

Duminica iei frumos sticla, o bagi in apa sa o speli bine si la intalnire o schimbam, dureaza 5 minute nu mai mult, sau daca nu sambata cand poti sau daca poti sa treci pe la mine 10 minute sa il schimbam.

Comentariu

Duminica

Comentariu

salut adi.
            sunt adi de la deva
            frumoasa mainutza ti-ai tras
            sa ai parte de ea

Comentariu

Salut Adi.
              Multumesc mult , te rog sa prezinti si tu fostul e36 care l-ai luat de la mine , as vrea sa fie si ea prezenta aici pe forum .
              Astept cu nerabdare sa o revad si sa ai in continuare grija de ea si ea de tine.
              Toate cele bune Adi si sa ne reauzim cu bine.

Comentariu

Salut,

Frumos exemplar,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
                Zambetul este ca stergatorul de parbriz:nu opreste ploaia dar iti permite sa iti vezi de drum....

Comentariu

Multumesc mult , mai am mult pana sa ajung la stadiul e39-le tau.
                  Acum datorita finantelor mai rabda putin pana la revigorare.

Comentariu

ms dar si al tau incet incet...
                    Zambetul este ca stergatorul de parbriz:nu opreste ploaia dar iti permite sa iti vezi de drum....

Comentariu

Mi-am luat si eu de curand exact acelasi model cu aceleasi dotari, doar ca din '96. Cat ai consum la ea? Eu scot cam 11% (mers linistit cu schimbat pana in 2500rpm) iar in afara 8% (pana in 140kmh).
                      Ce sa zic, sunt super multumit de ea, avand in vedere ca e prima mea masina. Doar o problema am, daca merg cu geamul deschis pe un drum cu ceva denivelari sau pietris se aude un fel de troncanit de la roata fata dreapta, ma gandesc ca ar fi amortizorul de vina. Astept sfaturi in legatura cu asta.
                      Masina arata foarte bine si e foarte bine intretinuta.(O sa pun si niste poze cat de curand) As vrea totusi sa-i fac niste modificari. Are niste jante cam uratele pe 15" neoriginale. Mi-au luat ochii unele de alpinaB10 pe 17". Imi par speciale si parca chiar dau bine pe modelul asta.
                      ( The Cartorialist ť Blog Archive ť Alpina B10 V8) . Am gasit sh cu 450 de euro cu tot cu cauciucuri. Farurile sunt deja schimbate cu unele de facelift angel eyes cu xenon superbe! Ar mai trebui niste stopuri cu semnal alb (am din alea portocalii) si un cdplayer ea avand casetofon din fabrica (ma gandesc sa iau de la dezmembrari original pt ca astea noi de pe piata dau urat de tot cu interiorul masinii..mai bine ascult radio ) ).

Astept sfaturi in legatura cu troncanitul ala si dupa ce o sa urc poze si niste sfaturi in legatura cu aspectul masinii.

Comentariu

Multumesc mult pentru aprecieri.
                        Acum hai sa le luam pe rand:
                        1. Troncanit pe fata , nu este neaparat nevoie sa te gandesti direct la "buba" care este mai mare atat financiar cit si inconfortabil.
                        Uite eu cand am venit cu ea din Germania crede-ma nu am avut nici macar un troncanit , eiiii pana la Orsova unde drumul este infect si am dat intr-o gaura de am zis , gata nu mai am brat pe drepta fata si m-am inselat a fost doar bieleta antiruliu care efectiv s-a rupt , cost in jur de 80 lei bine nu originale.
                        Asadar , pana la telescop avem bucsi , pivoti , rulment( se poate doar sa troncane dar deseori se si aude acel uruit) , bielete directie si bielete antiruliu.
                        2. CD player , ok am inteles ideea ta , dar atentie daca te uiti la MR. CAT de pe sait si Laura spune destul de raspicat , atentie la cum se asambleaza acel CD deoarece in spatele acelui casetofon original , stau destul de rau gurile de aerisire ale climei sau ventilatiei .
                        Parerea mea , daca nu gasesti original uitate la MR. CAT si vei gasi multe metode de asamblare a acestei minunatii , daca nu gasesti original si daca totusi ti-ai dat seama ca vrei sa renunti un stick si ai rezolvat problema.
                        3. Referitor la jenti este optiunea foarte indicata de a lua acele modele Alpina , jentile schimba radical masina.
                        Si acum in incheiere eu iti spun:
                        Bine ai venit!!!!
                        Si hai sa vedem si noi "rechinul alb" al firmei Bmw.

Comentariu

Multumesc mult pentru sfaturi!
                          In legatura cu troncanitul o s-o duc la un prieten la service, poate ii gaseste buba. Oricum nu e chiar asa deranjat, se aude destul de rar.
                          Cu CD playerul, pana gasesc ma chinui cu un modulator cu stick dar se aude ingrozitor!
                          Jentile, cum fac rost de bani sau imi conving parintii sa imi dea le-am si luat! (Am doar 18 ani nu am o sursa de venit constant...)

Si, zilele urmatoare o sa pun si cateva poze.

A, si inca ceva. As vrea sa ii pun si folie pe geamuri (fata - spate). Pe fata ceva mai deschis decat pe spate, adica sa se vada totusi de afara prin geamurile din fata. Am inteles ca se masoara gradul de luminozitate prin procente. Nu ma pricep deloc si as vrea un sfat cat sa pun pe spate si cat pe fata...

Comentariu

Hmmmm folie pe geamuri = certificat de inmatriculare retinut si amenda impreuna cu puncte penalizare.
                            Dar totusi daca tu doresti stiu ca pe fata la seria 5 sunt deja ionizate in proportie de 5%-10% .
                            Acum tu decizi dar legea spune ca pe fata trebuie maxim 20% iar pe spate sa nu depaseasca 40% asta prin ce am auzit eu dar la noi multi au ramas cu certificatul retiunut si cu amenda impreuna cu puncte de penalizare.
                            Toate cele bune si succes in continuare iar daca te mai pot ajuta cu ceva sfaturi cu mare placere iti voi raspunde.

Comentariu

De unde a inceput pasiunea pentru BMW

Bmw 318i.
                              Anul :1993.
                              Motor: 1798 cmc , cu o axa cu came si distributie pe curea.
                              Dotari: Trapa , airbag sofer , cd Sony , evacuare finala sport , kit ambreiaj nou .
                              Este fosta mea masina , cumparata din Germania si inmatriculata in tara , o masina care m-a facut sa imi doresc pentru toata viata BMW.
                              Fiabila , destul de puternica ( 115 cp) , care nu a creat probleme absolut deloc ( doar un kit ambreiaj schimbat de cand am luat masina ) .
                              Apoi drumul ei a fost altul , proprietarul fiind prezent aici pe sait , Adi te rog sa dai mai multe amanunte in legatura cu situatia masinii si ce ai mai schimbat la ea.
                              Oricum pentru mine de aici a inceput totul de cand am pus mana pe volanul celor trei litere si de cand am simtit acel ceva care imi placea deosebit de mult la aceasta marca.
                              Pozele sunt de cum arata la mine si cum arata acum la Adi.
                              Se vede in continuare ca masina arata si este intretinuta foarte bine.
                              Fișiere atașate

Comentariu

Deci proprietarul fostei tale masini este aici pe forum si nu a prezentat masina?

Comentariu

Procesare...
                                X