Salut , am bucuria sa deschid acest topic si sa comentam acest model destul de apreciat printre cumparatori sai . Parerea mea, este un model care face placere multora sa il vada pe sosele dar are si defecte cit si avantaje. Hai sa comentam putin acest model si sa aflam cit mai multe informatii atat de importante pt unii care il detin.
Incep prin a-mi descrie propria masina care am achizitionat-o acum 4 luni din Germania .
Este un Bmw520i , anul 1997 , 150 cp , dotari: dublu climatronic , geamuri electrice fata , ASC+T , Abs , in curand am sa ii fac o customizare cu jenti aluminiu , Kit exterior M5 , eventual evacuare cat si filtru aer sport ( ceea ce nu prea am vazut pe asemenea model) , evacuare cit si suspensie sport .
Am sa postez si cateva poze cu masina sa va faceti idee despre ce este vorba.
Astept pareri despre customizarea care doresc sa o fac si nu numai despre aceasta. Va multumesc si va doresc km fara incidente si succes in continuare.
Incep prin a-mi descrie propria masina care am achizitionat-o acum 4 luni din Germania .
Este un Bmw520i , anul 1997 , 150 cp , dotari: dublu climatronic , geamuri electrice fata , ASC+T , Abs , in curand am sa ii fac o customizare cu jenti aluminiu , Kit exterior M5 , eventual evacuare cat si filtru aer sport ( ceea ce nu prea am vazut pe asemenea model) , evacuare cit si suspensie sport .
Am sa postez si cateva poze cu masina sa va faceti idee despre ce este vorba.
Astept pareri despre customizarea care doresc sa o fac si nu numai despre aceasta. Va multumesc si va doresc km fara incidente si succes in continuare.

d. Imi place foarte mult e39. Nu am optat pentru el in detrimentul e36 pentru ca intretinerea este mult mai costisitoare. Piesele sunt de 2 ori mai scumpe. Spor la km si bucurii multe sa ai cu masina!

Comentariu