Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BMW E36, 320i

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Frumos, si ai observat vreo diferenta pana acum fata de perioada cand nu aveai strut bar-ul?
    PS.Cam mult praf pe la motor...mai baga si tu o carpa pe acolo.

Comentariu

Da, masina este mai rigida de fata. Directia raspunde mai prompt si amortizarea socurilor luate pe o singura parte este imbunatatita, puntile fata lucreaza impreuna si asta se simte. Se comporta foarte bine.
      Chiptuning si Remapari DIMSPORT
      sigpic

Comentariu

Bv bv te-ai interesat domnu si pentru mine pe fata si spate?
        Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Da, am intrebat insa mi-a spus ca nu are. Pentru japoneze recomanda de pe ebay cel mai ieftin... Nu stiu daca chiar stie ce vorbeste sau a zis si el sa scape de mine. Vezi si tu
          sigpic

Comentariu

Felicitari pt investitia facuta si intretinerea masinutei , chiar frumoasa , ai bagat bani si multa munca in ea , sa ai parte de bucurii cu ea . Km fara incidente si toate cele bune , asteptam noutatile care vor mai venii , pana atunci drum uscat si fara incidente.

Comentariu

Multumesc mult! Am lucrat ceva la ea in weekend, nu am poze inca, maine sper sa fac la ce am lucrat. Nu e cine stie ce si nu e tehnic. E vorba despre niste accesorii pe care mi le-am dorit foarte tare pe masina. Va arat maine cand o sa am pozele. d

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	2011-03-12 17.17.49.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	171,7 KB 
ID:	36698Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	2011-03-12 17.17.58.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	138,3 KB 
ID:	36697
              Mi-am montat fetele de usi de pe fata, cele cu 2 difuzoare si credeti-ma...muzica suna altfel...!
              De asemenea mi-am montat OBC(on board computer) mare. Acum am foarte multe functii carora le cam duceam lipsa. De la 2 consumuri medii, la consum instant, la viteza reala (nu cea de pe ceas), incarcare baterie, calcul de distante si multe alte lucruri interesante. E ceva deosebit si sunt tare incantat ca s-a montat relativ usor si cu costuri nu foarte mari. Singura lui problema este linia de sus , prima orizontala de pe display, nu se aprinde. Oricum e lizibil si nu de asta imi fac probleme momentan. d
              sigpic

Comentariu

Cu un astfel de E36 am avut sansa sa merg vreo 10 km asta vara,are o cutie de viteze de mergea mai mult singura,referitor la jante mai late cum spunea cineva mai sus nu-s de aceeasi parere ,asta pe care am mers eu deja le avea mai late si la hopuri cat de mici frecau pe aripa...modelul ii foarte tare cu toate ca are ceva ani,s-o stapanesti sanatos iti doresc.

Comentariu

Frumos e36 , il faci din ce in ce mai frumos si imi place munca ta migaloasa , respect pt ce faci si succes in continuare .

Comentariu

Salut. E frumoasa. Spor la modificari

Comentariu

Multumesc pentru sustinere tuturor. Mai am ceva in plan...oglinzi incalzite ca nu se mai poate si inca ceva, o idee mai special. d
                      sigpic

Comentariu

Frumos ai modificat mașina in curănd ajungi cu ea in topul celor mai rulate bmw-uri .

Comentariu

Hai ca maine cred ca iau pozele cu masina ta si o sa ti le dau pe mail sau le postez aici

poze
                          Fișiere atașate
                          Ultima editare de naiman; 18.Mar.2011, 00:31. Motiv: poze
                          Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Ce spui de asta....dintr-un E36 la baza?

Comentariu

Am crezut ca e e46 :|

Comentariu

YouTube - BMW e36 320i Magnaflow exhaust
                                Cam asa suna evacuarea...

http://www.youtube.com/watch?v=QShDEZ2twdY
                                Si o depasire a unui loganist insistent in ideea ca e ceatza afara...ma rog. Va dati voi cu parerea. De asemenea puteti sa auziti cum suna masina din interior.

Vizionare placuta!
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X