Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Comenzi comune

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Nu e vorba ca musc, ca nu obligam pe nimeni la nimic...si tu nu mai face offtopic cum a zis si alex, daca vor sa dea banii mai repede, daca nu renuntam si gata ...
    sigpic

Comentariu

Imi cer scuze, da din motive personale si de necesitate, eu plus prietena ne dorim banii inapoi...puteam sa vorbesc in privat doar cu alex da am zis sa fie totul la vedere sa nu se creada vreo magarie...banuiesc ca nu pot fi catalogat ca nu mi tin promisiunele, tinand cont ca am fost primu care am dat si in rest nu prea s a auzit nimic de la nimeni..cu cat mai repede cu atat mai bine.multumesc,
      sigpic

Comentariu

Din partea mea nu e nicio problema GEO si cred ca nici din partea baietilor.
        Daca este de acord Alex sa ramanem noi 2 si sa facem poilish la masini e bine, mai punem un 50 lei in plus si aia e. Daca nu se va tine operatiunea asta pe mine oricum ma asteapta ca pe un cires copt tipul de la spalatorie, numai el se ocupa cu spalatul licuriciului
        Deci voi decideti cum si ce fel, eu oricum ii voi face polish ca are nevoie
        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Procesare...
        X