Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Comenzi comune

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Parerea mea e ca daca punem cate 50 ron / pers ... se va strange suma de 400 ron , suficienta zic eu, ca sa nu ne lipseasca nimic pe sezonul asta.
    Cine se ofera sa fie "banca" ? Chiar daca avem timp berechet, pana da caldura , sa incepem sa cotizam , putin cate putin , dupa posibilitati .
    sigpic

Comentariu

Tot aia e..macar sa iasa ceva ca lumea...50 sa fie...
      sigpic

Comentariu

50. Eu lucrez la banca da nu vreau sa fiu ca .... imi vine vreo idee creata si intru in ei.

Comentariu

Pe 10 daca i dau e bine sau e prea tarziu ? Atunci imi intra si mie salariu dar daca e tarziu o sa vad cum fac sa dau mai devreme
          https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Cicule, nu te panica, e timp..din ce am inteles, ar trebui pana sambata sa dea banii macar doi ca sa poata cumpara aparatul care e la oferta...momentan n am de unde sa dau toti, da daca e imperios necesar, o sa dau macar jumate sambata
            sigpic

Comentariu

Dau eu partea mea. Mai trebe unu si luam aparatul.

Comentariu

vreau banii! Hotilor
                sigpic

Comentariu

Eu ii dau cu siguranta dupa 15
                  sigpic

Comentariu

Ii dau si eu, azi sa rezolv problema cu cardul . Alex pe nebunia asta tu mai vrei bani , fii serios baiatule . Glumesc, deci azi sau maine sa ne intalnim sa ti dau banii. Vad ca e super misto afara, se incalzeste daca o mai tine asa poate ne si apucam de lustruit

Comentariu

Daca se mai incalzeste putin, nu mai putem face nimic ... trebe acum cat inca e rece, deci move!
                      sigpic

Comentariu

Da move sa fie . Ne intalnim maine sau poimaine cel tarziu ca sa ti dau banii. Eu vineri bag masina la vopsit bara spate, aripa spate + ambele praguri de refacut pe acolo deci o sa am nevoie de polish la toata masina . Imi ia 400 lei pe toate astea, super marfa ce e mai nasol ca nu are cabina de vopsit are doar garaj dar omu mi a zis ca o sa iasa super bine. A fost si la cursuri in Franta, lucreaza la un service omu acum merg pe mana lui .

Comentariu

1. Alex
                          2. Yrman
                          3. Florin
                          4. Gabi

Momentan am banii de la:

1. Cicu.
                          2. Geo.
                          3. Selda.
                          4.
                          Ultima editare de DeLuXe; 25.Mar.2011, 13:23.
                          sigpic

Comentariu

In wekend ne apucam de polishat ? Ce ziceti? Si poate trantim si un gratarel ceva

Comentariu

1. Polishul il facem cand dau toti banii.
                              2. polishul il facem doar la o masina pe zi, in nici un caz gramada.
                              3. daca ai fi vazut cum se face un polish ... gratar iti trebuie ...
                              4. daca nu mai vrei a da bani, spune-ti, nu ne mai tineti de fraieri ...
                              sigpic

Comentariu

Daca in maxim doua saptamani nu se aduna banii, noi o sa i vrem inapoi...nu e vorba ca ai sau n ai bani, e vorba de un efort comun, si pana acu nu si a batut nimeni capu..am dat banii acu doua luni si eu nu prea mai sunt convins ca vreau polish tinand cont ca n am rectificat absolut nici o problema a caroseriei/vopselei, deci nu prea ii mai vad rostu...da totusi, deja a trecut prea mult, toata lumea vrea da nu da nimeni bani..
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X