Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Alfa Romeo 156 1.9JTD 145CP "RedPassion"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Alfa Romeo 156 1.9JTD 145CP "RedPassion"

Alfa Romeo 156 1.9JTD 145CP "RedPassion"

Ciao a tutti
    La mine povestea este simpla:la viata mea am avut doar masini nemtesti (un VW Golf II,un Opel Astra SW si un Opel Zafira),la un moment dat am zis ca a venit timpul sa trec la ceva mai serios,asa ca intr-o zi de vara in urma cu 3 ani,am plecat sa-mi cumpar din cea mai mare concesionarie auto VW & BMW din Roma un BMW sau un A6.
    Dupa o ora de plimbat printre masinile expuse la vanzare am ales una dintre singurele trei masini Alfa Romeo aflate in curtea dusmanului natural al Marci del Biscione d De ce?Nu am rezistat tentatiei si am ales cu inima...de cand sunt aici am fost indoctrinat cu istoria acestei marci si mai ales cu istoria celui mai mare pilot al tuturor timpurilor,Tazio Nuvolari,de catre o anumita persoana cu totul deosebita si sfatuit sa incerc o Alfa Romeo.
    Aflat in concesionarie si vazand cele trei masini Alfa expuse,printre VW-uri si BMW-uri,nu am rezistat tentatiei si am ales cu inima...Asa ca detin o masina marca Alfa Romeo 156 1.9 jtd,116 CV +,an de fabricatie Noiembrie 2003.clasa poluare Euro 3.Din dotari:ASR, VDC, ABS + EBD,proiectoare ceata,faruri reglabile,inchidere centralizata... inchidere/deschidere usi + portbagaj,interior piele,volan imbracat in piele cu comenzi radio CD,cotiere fata/spate,computer de bord,indicator temperatura externa,volan reglabil,scaune fata reglabile,climatizare dubluclimatronic,geamuri electrice fata spate(folie omologata)oglinzi electrice heliomate cu dezaburire,,10 airbag,bara rigidizare fata,pneuri 205/55/R16 etc.
    Probleme avute pana acum au fost doar doua:una cu mama natura,o grindina cat pruna si bineinteles problema cu legendarul bec airbag aprins,in rest doar placerea de a o conduce.
    Momentan nu am foto recente cu masina,de acea pun unele mai vechi...voi face cat de curand unele fresh.

Iarna pentru o zi la Roma!
    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_3845.JPG 
Afișări:	1 
Mărime:	169,2 KB 
ID:	47075Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_3849-1.JPG 
Mărime:	175,4 KB 
ID:	47072Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_3844.JPG 
Mărime:	219,8 KB 
ID:	47073Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	IMG_3842.JPG 
Mărime:	185,4 KB 
ID:	47074
    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.
    Cati Km are acuma?

Comentariu

Multumesc ...acum are vreo 90 de mii,in luna Ianuarie cand am schimbat uleiul avea 98575 km.

sigpic

Comentariu

Cred ca in Romania Alfa Romeo nu a prins asa la public. Ce s-a mai lansat asa , a fost mai mult dupa revolutie. La noi a inebunit lumea masinile Germane. Tot ce se stie e ca este o masina sportiva in esenta ei , si cam "bolnavicioasa", electronica de pe ea, si scumpa de intretinut.
        Felicitari pt masina, si banuiesc ca ai vrut sa zici ca aveai 88575 km , cand i-ai facut schimbul.
        sigpic

Comentariu

Tare bre masina...ai grija de ea...vezi ca vrea sa fie iubita si adorata!Vrea sa fie condusa si sa arate ce poate...Cati mai multi KM impreuna cu ea CUORE SPORTiVO

Comentariu

Multumesc la fel ptr.urari ..."bolnavicioasa" la electronica eu nu as spune,ca mai apare cate o eroare... nu este o problema daca ai ce iti trebuie.La Alfa in general de obicei pica repede articulatiile,dar asta din cauza stari drumurilor de pe la noi.Apropo,si aici in urma cu cativa ani masina cu cel mai mare succes la tineret a fost si inca este nemteasca Golf IV.
            PS:Am tastat 0 in loc de 9,deci acum are in jur de 99 si ceva de mii.

sigpic

Comentariu

Sa ajungi cu ea la 999 999 de km cel putin,povestile astea cu electronica nu prea le cred,se pot intampla la orice masina,masina nu e facuta de Cel de Sus e facuta de oameni mai gresesc si ei.

Comentariu

Am avut si eu a 2-a masina tot un 156 dar era 1.8 benzina twinspark (144cp), insa la electronica nu am avut probleme. Probleme mai mari as zice, are la articulatii, cad cam repede, in rest ... mergi brici. Noroc ca aici se gasesc piese cat cuprinde pentru 156. Bafta cu masina.
                Nu-i arma ca AG-ul si nici masina ca BMW-ul !

Comentariu

Cam ce consum are masina in oras...cat si reusit sa scoti cel mai putin la fel si extraurban?

Comentariu

Sincer nu am tinut cont,dar consumul ar fi:urban 7,8l;extraurban 4,7l si cobinat:5,8l...dar depinde foarte mult si de talpa piciorului.

sigpic

Comentariu

Frumoasa masina .
                      Puternica si de ce nu , sportiva cu un stil si personalitate de invidiat care face diferenta in concernul Fiat .
                      Referitor la motorizare , este cel mai adecvat motor pentru buzunar cit si pentru stilul sportiv al acestei marci ( sa nu uitam de renumitele V6 cu un sound specific acestor motorizari) .
                      P.S: Se cunoaste faptul ca masinile italiene in general au probleme electrice , te rog sa ne spui daca si in cazul tau s-au intamplat astfel de evenimente neplacute.

Comentariu

Felicitari pt decizia de ati achizitiona un Alfa Romeo....Masina arata super,ce sa-ti zic,drumuri uscate si fara evenimente.

Comentariu

@ adrian17071979 eu nu am avut probleme elctrice si nici amici mei nu au avut...normal ca v6 Busso este si va fi ever the best
                          @ popaCML grazie,si la fel,multi,multi km fara incidente cu ,l'ammiraglia del Biscione

sigpic

Comentariu

Cum nu am de facut nimic pe la masina....un set de foto fresh,cu My Alfa Romeo 156

sigpic

Comentariu

Un alt set de foto...motorul si interiorul:

sigpic

Comentariu

Procesare...
                              X