Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Modificari

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Citeste mai atent.16v resoftat imi da o masina.
    Si eu m-am dat cu masina cum e ea, fara sa o golesc si altea alea.Daca as goli-o, si aveam benzina de 100 atunci poate aveam mai multe sanse.
    De ex Alex_MIU are aceleasi modificari ca a le mele, numai ca el are soft pe dyno care conteaza f mult, si cu masina golita bate 16v-le stock cu 2masini.
    A lui mai are si AC-u, eu nu am.
    sigpicLogan 1.4 MPI
    Dupa doua blituri, daca nu sunt in spate sunt in stanga.

Comentariu

Postat în original de al!n Vezi post
      Lasa-mi mai multe detalii despre axa sport te rog.M-ar interesa maxim.
      Uite aici o axa cu came, pe care o au multi din tara pe logan 1.4(75cp) sau 1.6(90cp)mpi.
      Este stg2 , costa undeva la 320 euro noua .
      Castigul de putere estimat , cu soft si ceva modificari este pe 1.4 undeva la 105-110 cp , pe 1.6 la 115-120 cp.
      Mai multe detalii gasesti aici sau aici sau aici.

Comentariu

:-<
        Tot ce am vorbit eu cu Alex_MIU a fost in gluma.
        Si eu si el avem axele schimbate si alte bazaconii.
        Exact ce ai aratat tu CatCams 263grade avem aman2.
        sigpicLogan 1.4 MPI

Comentariu

Numai ca mie cel putin,masina nu imi merge cu jocul termic dat de CatCams 0.15mm cu 0.15mm nu stiu ceilanti colegi cu ce reglaj merg dar eu l-am facut mai mare.

Comentariu

Nici mie nu imi merge cu reglaju ala.Si la nimeni nu a mers.
            Trebuie mult mai mare jocul decat ce scrie acolo.
            sigpicLogan 1.4 MPI

Comentariu

Imi place semnatura ta Aline, Logan 1.4 stock si tu de fapt ai vreo 110CP sub capota, practic faci 0-100km/h sub 10 secunde mai ales ca ai si masina usoara 1100Kg.

Comentariu

Nu are cum sa aibe 110cp.Nici 100 nu are.Poate bate undeva la 90.Asta e garantat.
                Cert e ca trage mai bine ca un 1.4 normal.
                Pe ceas fac 0-100 sub 9secunde.Dar am 195/50/15
                Cred ca tre sa urc undeva la 115 pe ceasuri sa am 100reali.
                sigpicLogan 1.4 MPI

Comentariu

Sa fie veseliee...

Comentariu

Postat în original de al!n Vezi post
                    Nu are cum sa aibe 110cp.Nici 100 nu are.Poate bate undeva la 90.Asta e garantat.
                    Cert e ca trage mai bine ca un 1.4 normal.
                    Pe ceas fac 0-100 sub 9secunde.Dar am 195/50/15
                    Cred ca tre sa urc undeva la 115 pe ceasuri sa am 100reali.
                    Deci pana la urma e teapa cu axa asta cu came...nu ajungi nici la 100CP macar? si eu care credeam ca faci loganul 16v(ca ala e singurul e care face 0-100km/h in 10sec).
                    Soft(7cp),evacuare(1-2cp),axa sport(doar 5cp?),filtru de aer sport,bujii...doar 90CP?

Comentariu

Nu e nicio teapa.Astea sunt estimarile mele.Pana si pe dyno caii sunt ESTIMATI la motor nu sunt reali, depinde de temperatura din incapere etc.E singura modificare care se simte consistent in ture mari.Jos pierzi cu axa.
                      Treaba e unde ai aia "90"cp.Daca ii am in ture mari, peste 6000rpm castig.Unde ala pierde a mea trage.
                      sigpicLogan 1.4 MPI

Comentariu

Nu ne intelegem deloc.Axa iti ofera un plus de 10-15 cp sau chiar mai mult dar trebuie ajutata si de admisie, evacuare si de soft nu pur si simplu ai pus axa pe 1.4 si gata ai 110cp cu restu motorului stock.Fara soft si alte cele punand doar axa ai un plus de 5-8 cp.

Comentariu

Si axa te ajuta STRICT in turatii mari.Nu va ganditi ca daca pui axa trage de la 2000rpm pana la 7000.Pierzi turele mici in favoara turelor mari.Daca cu axa stock trage ok 2500-5500rpm sa zic, cu axa pe 263 cum avem noi trage 3500-6700 cam asa, asta in cazul in care ai soft pe dyno.
                          La mine cum e fara soft adecvat masina se simte in apele ei peste 4500rpm.
                          sigpicLogan 1.4 MPI

Comentariu

Procesare...
                          X