Nu cred ca are nici 95cp.Stiu unde te referi ca scria de 110cp.Era o aroganta din partea lui cos_min_i pentru cel ce postase mai sus de el.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Modificari
Adună
X
-
Frate eu nu stiu cine te-a bagat pe tine in seama.Esti in plus pe forumu asta.Comentezi aiurea la orice.
Scuzati offtopicul.
App tu ce motor ai pe coaja ta?
Eu zic ca maxim ca un logan de 1.6 trage 1.4 modificat.sigpicLogan 1.4 MPI
Dupa doua blituri, daca nu sunt in spate sunt in stanga.
Comentariu
-
Dintre toti userii de pe acest forum te-ai gasit tu sa imi zici ca sunt in plus, motorul e 1.4 cu soft ,filtru sport si finala carub si chiar trage mult mai bine decat 1.4 stock m-am dat cu 1.6 si imi da cam jumatate de masina cred ca daca i-as mai pune si axa daia sport cea mai agresiva si galerie de evacuare mai scot si ceva de prin masina e posibil sa ma tin cu 16v.Postat în original de al!n Vezi postFrate eu nu stiu cine te-a bagat pe tine in seama.Esti in plus pe forumu asta.Comentezi aiurea la orice.
Scuzati offtopicul.
App tu ce motor ai pe coaja ta?
Eu zic ca maxim ca un logan de 1.6 trage 1.4 modificat.
Comentariu
-
O toba, un filtru sport si un soft nu fac dintr-o masina una Racing mai ales cand vorbim de Logan, o masina care a fost conceputa pentru conceptul " de familie " . Ma mir ca nu aparut nici un Logan de 1.2 care sa spuna ca bate un 1.6 ca faceam o intreaga epopee
Nu cred ca are rost sa va "contrati" pe tema motorului la Logan ... nu o sa ajungeti decat la certuri, nu exista nimic sportiv ( putere - cuplu - flexibilitate etc) in acel motor!In progress 1st 206+
Comentariu
-
=)) Aline ai fost maxim si de efect lumea chiar ne crede hai sa vorbim serios ca niste oameni "mari" ce suntem.Legat de 1.4 vs 16v da se poate dar nu multi stiu cati bani trebuiesc 1.6-le normal iese din calcul deja ramane mult prea mult in urma pe 402m.Ca idee postez un film de acum 1 an si ceva in care aveam masina intr-o configuratie mult mai slaba de cea de acum. http://www.youtube.com/watch?v=0-oxgDBdRjE
Comentariu
-
Hai sa scriu si eu serios.Am pus acu vro 2saptamani axa cu came sus.
M-am dat cu 16v softat si ma ia pe a3a si a4a o masina.A1a sunt langa el a2a ma duc in fata dar apoi ma ia.
Nu eram cu masina golita si aveam benzina de 95,care in cazul nostru nu e prea ok cu chiulasa comprimata.
1.6-le stock clar iese din schema.sigpicLogan 1.4 MPI
Dupa doua blituri, daca nu sunt in spate sunt in stanga.
Comentariu
-
Te inseli..motoru e foarte potent...cutia nu l ajuta si caroseria, da motoru e asa ca sa consume putin si sa poata fi condus de toti "desteptii" ...pot sa ti dau exemple de loganuri care fac praf multe masini, ce i drept, cu bani investiti, da nu conteaza asta, tinand cont ca baza e aceeasi.Postat în original de Andraey Vezi postO toba, un filtru sport si un soft nu fac dintr-o masina una Racing mai ales cand vorbim de Logan, o masina care a fost conceputa pentru conceptul " de familie " . Ma mir ca nu aparut nici un Logan de 1.2 care sa spuna ca bate un 1.6 ca faceam o intreaga epopee
Nu cred ca are rost sa va "contrati" pe tema motorului la Logan ... nu o sa ajungeti decat la certuri, nu exista nimic sportiv ( putere - cuplu - flexibilitate etc) in acel motor!
Aline, pacat ca nu faci 16v nici macar cu axa si atatea investitii...da am inteles de la baieti ca trage bine bine, asa ca tu sa fii multumit
sigpic
Comentariu

.
.
.

Comentariu