Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

VW sharan masina mea

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Daca nu iti mai trebuie monovolum in care spatiul si numarul de locuri suplimentar nu te mai avantajeaza atunci opteaza pentru un autoturim de clasa medie sau mare .
    Oricum cand ai sa conduci un Bmw , tractiunea spate cere un timp de acomodare si diferenta este mai ales la garda la sol cit si la stabilitatea in curbe ( daca dezactivezi ASC+T , ai sa vezi ca exista "surprize" ).
    Dar de ce nu un Seria 5 diesel?

Comentariu

Postat în original de gabibossul Vezi post
      Sincer sa fiu inca nu ma gandesc sigur sigur sa o vand o vand numa daca mi se ofera 4300euro pe ea iar daca mi se ofera acesti bani as lua o skoda superb un w passat un bmw 320d
      Te-ai gandit bine, masini de familie, spatioase, cu un consum mai mic fata de ce ai acum, eu as alege bmw-ul 320d sau skoda superb.

Comentariu

Nu stiu cat de mic e consumul fata de a mea ca extraurban mi aratat si 4 si in oras bucuresti 9,2 ADRIAN171090 nuj vreau bmw seria 5 ca e impozitu mare

Comentariu

Daca achizitionezi un seria 5 cu motor de 1998cmc diesel , impozitul nu depaseste 300 lei anual .
          Daca cumperi 525TDS , atunci iti dau dreptate.

Comentariu

E pai nu merge asa in cazul in care as lua seria 5 as lua 530d nu mai mic

Comentariu

Ieri am pus la masina mea un kit de bixenon de 6000k lumineaza excelent.

Comentariu

Pune si niste poze sa vedem.

Comentariu

Ghinion la nici 2 zile dupa ce l-am pus s-a ars un bec, era made in china.

Comentariu

Pai nu ai garantie?

Comentariu

nu am ca l am cumparat second hand.

Comentariu

Ma intreb oare cat ai dat pe un kit bixenon Sh asa cum ai zis tu ca l-ai luat !? Xenonul este unul din multele lucruri care nu se incadreaza in marfa buna de cumparata SH. In primul rand balasturile pot fi obosite si sa nu te tina 2-3 luni, ori ca in cazul tau se ard becurile dupa 2-3 clickuri aprins-stins.
                        Eu am luat anul trecut un kit xenon la fel fabricat in China ca toate acolo se fac indiferent de ce zic comerciantii, dar am luat nou si de la o persoana care o cunosc. Mi-a oferit garantie 1 an de zile la balast si 6 luni la becuri, decat deloc mai bine asa ... Nu am avut probleme pana acum, bat la fel de puternic, singura slabiciune fiind aceea ca pe masura ce trece timpul lumina isi schimba tenta de alb spre albastru.
                        Asadar, pledeaza te rog pentru un kit nou te asigur ca nu vei regreta ! : Bineinteles te sfatuiesc sa testezi putin piata inainte de a da banii, intreaba de preturi, de tipul comerciantului ...
                        Bafta mare!
                        In progress 1st 206+

Comentariu

o sa cumpar unul nou dar deocamdata nu am bani.Am o nelamurire voi ce ma sfatuiti eu am in cap sa vand masina pe un audi a4 sau alfa romeo 166 merita?Ambele sunt disel

Comentariu

Amandoua sunt bune, dar Alfa 166 are un plus...arata mult mai bine exterior si are o tenta sportiva.

Comentariu

De alfa 166 am auzit lucruri bune dar pe mine nu ma prea incanta design-ul dar daca sunt posesori de alfa 166 pe aici sa imi zica ce parere au de motorul 2,4jtd ce consum are cum se aude de zgomotos ce cp are.

Comentariu

In primul rand Alfa Romeo este o marca care impune un anumit respect,o masina sportiva cu un aer impunator,ce se alege cu inima Dar sa revin la subiect,eu unul as alege Alfa Romeo 166 (de dupa 2003 facelift),este nava amiral Alfa Romeo,a fost facuta sa concureze cu Audi A6, BMW Serie 5,Jaguar S-Type,Mercedes-Benz Classe E si Saab 9-5.Referitor la motorizarea care te intereseaza,poti alege:
                                2.4 JTD 10V - 110 kW (150 CV)
                                2.4 JTD M-JET 20V -129 kW (175 CV)
                                2.4 JTD M-JET 20V Sportronic -129 kW (175 CV)
                                2.4 JTD M-JET 20V-136 kW (185 CV)
                                Consumul mixt este in jurul a 7,5l la 100/km, depinde si de greutatea talpii.

Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X