Salut, numele meu e Raul, si de ceva vreme aprox 4 luni sunt posesorul unui passat 1,9 tdi 110 cai . motorul l-am refacut din cauza ca au crapat 2 pistoane, o nefericita peripetie. Masina are interior de Audi RS4 care o sa fie putin modificat ( renunt la a 3-a tetiera din bancheta spate ).
La exterior bara fata Audi S4, faruri cu lupa , au avut angel eyes , dar le-am modificat si am pus pozitii state. initial am avut jante pe 15, apoi am trecut pe 17, oz opera, oz racing iar acum am ajuns la artec l series 9j fata spate...
La capitolul muzica, am schimbat casetofonul cu care am luat masina cu un Pioneer DEH 8500, asa ca ma indrept inspre SQ. dupa ce o sa fie exteriorul si interiorul cum vreau eu, o sa ma bag pe motor.
sper ca va place masinutza...

La exterior bara fata Audi S4, faruri cu lupa , au avut angel eyes , dar le-am modificat si am pus pozitii state. initial am avut jante pe 15, apoi am trecut pe 17, oz opera, oz racing iar acum am ajuns la artec l series 9j fata spate...
La capitolul muzica, am schimbat casetofonul cu care am luat masina cu un Pioneer DEH 8500, asa ca ma indrept inspre SQ. dupa ce o sa fie exteriorul si interiorul cum vreau eu, o sa ma bag pe motor.
sper ca va place masinutza...

Fiatul Punto e fosta mea masina, care a trecut prin mai multe stadii in timpul ce am avut-o, adik 2 ani jumate. sper ca o sa ma pot ridica cu passatul la nivelul fiatului. 

. de vopsit o sa le vopsesc in culoarea masinii dar ceva mai incolo. ma gandesc la un chip , anulare de egr, anulare de catalizator si o turbina mai maricica, macar un vnt17.

.

Comentariu