Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vw passat 1.8t 20v

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Nu am momentan poze cu interiorul dar vedeti cum arata cat de cat in filmuletul mai de sus.

Comentariu

Da da rapide hondele astea de 160 de cai

Frumos passatu la un passat m-am gandit si eu inainte , tot 1.8 T ! Dar am ajuns la honda ! Bafta cu proiectu la interne ai umblat ?

Comentariu

Pai la interne ink nu am schimbat nimik urmeaza...deocamdata urmatoarea etapa e sa o duc la 280 cp si deabia urmatoare etapa va fi internele.... dar sa stii ca 1.8t e un motor calumea iti spun pt ca stiu cata forja a manct masina asta a mea si rezista si merge bine si nu am desfcut chiuloasa deloc!!!

Vreau sa stiu dak se potriveste tractiunea quattro de la audi a4 pe passatul meu ...noraml ar trebuii ca e acelas sasiu nu??? astept raspunsuri va rog.

Comentariu

Frumoasa masina , imi place foarte mult bad boyul , o masina simpla si frumoasa.
          sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

No comment! Ma mir cum de te-a prins politia Teoretic, din cate mi-aduc aminte, cei de la VW au lasat loc si pentru upgrade-uri. Merita incercata aceasta schimbare desi nu cred ca trebuiesc facute mari modificari. Nu stiu exact. Bafta in continuare.
            Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comentariu

Foarte frumoasa masina, facuta cu bun gust.
              Bravo!
              S-o stapanesti sanatos!
              I don`t drive fast, I just fly low!
              DDK Photography
              sigpic

Comentariu

In sfarsit cineva cu leduri la passat b5. Am si eu unul si nu stiam cum arata cu leduri si cu capota prelungita. Arata foarte fain masinutza ta si iti doresc multi km fara incidente. Multa bafta ! ;x

Comentariu

Procesare...
                X