Anunț

Adună

Reguli de postare a anunturilor

Reguli
- NU este corect si diplomat sa comentati destructiv si negativ asupra unui anunt sau post din acesta. Prin urmare, postul va fi sters.
- TREBUIE sa puneti pretul si date de contact neaparat. Orice topic fara aceste date de contact va fi inchis provizoriu pana userul va da aceste informatii.
- NU aveti voie sa puneti link spre alte site-uri
- NU este voie sa puneti link spre alt anunt in topicul facut de alt user, daca prin aceasta se intelege ca o persoana vrea sa "actioneze distructiv" asupra anuntului.

Instructiuni & sfaturi de postare
- Puneti poze. Un anunt cu poza are cu peste 75% mai multi vizitatori fata de unul fara poza.
- Puneti date de contact cu persoana care vinde produsul, telefon si e-mail, eventual ID de messenger.
- Ganditi-va la ce intrebari ati putea primi de la cei interesati si puneti raspunsurile in primul post, pentru a evita discutiile ce pot ajunge la cateva pagini si cateva saptamani fara sa se finalizeze pozitiv anuntul.

SE INTERZICE "UP" MAI DEVREME DE 2 ZILE DE LA ALT "UP" pentru a lasa si alte anunturi sa ramana pe prima pagina.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Vand Megane sedan 1.6 16v plus GPL

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand Megane sedan 1.6 16v plus GPL

Megane Sedan 1.6 16v plus gpl (instalatie secventiala tomasetto stag 200, omologata rar si in garantie pana in iulie 2013), 2006.10, varianta facelift, 43800 km reali, unic proprietar (o am de noua).
    Este echipare expression (ac. manual, 4 geamuri electrice cu impuls sis sitem antiprindere, senzori de ploaie si lumini, proiectoare, 2 cotiere, oglinzi electrice cu incalzire, alarma pe card (2), abs, afu, ebv. Aftermarket masina a primit:
    - interior piele neagra impecabil Renault Sport (provenit de la un Megane Rs din 2008);
    - filtru aer sport K&N in panel (carcasa originala) plus kit ul de curatare;
    - jante aliaj KM cu anvelope Fulda de vara;
    - jante de tabla cu anvelope de iarna Nokian;
    - remapare TCM turbo (10% putere in plus);
    - xenon faza scurta si lunga (kit ul de faza lunga are garantie 2 ani, a fost montat saptamana trecuta);
    - bujii denso power iridium (tot saptamana trecuta montate);
    - instalatia gpl a fost montata in iulie 2011, rezervorul este tip cilindru;
    - covorase cauciuc si din material textil originale Renault Sport;
    In curand se vor monta si bobinele de inductie (am avut probleme cu una, dar le schimb pe toate cu bobine Beru care deja le am luat, dar nu sunt montate... au de asemenea garantie 2 ani). Anul trecut s au schimbat placutele de frana (fata si spate).
    Pretul este 6000 e usor discutabil...0760282757 cristi

acum are 48800 km si functioneaza impecabil.
    - au fost schimbate cele 4 bobine
    - anvelopele sunt noi (in garantie), Continental contipremium
    Se poate vinde cu interiorul stock, iar pretul va fi 5700e discutabil.
    De asemenea, as fi interesat de un schimb plus diferenta cu urmatoarele masini:
    Saab 9.5 dupa 2006 (cel cu chenarele argintii la faruri) cu motor 1.9 tid sau 2.3 t (doar echiparea Aero)
    Mazda 6 mps
    Laguna 3, 2.0 dci, 4 control..etc

Comentariu

faci un pret pentru scaune?
      sigpic

Comentariu

Nu, deoarece acum pe masina este interiorul de Rs si am pe cineva interesat de acest interior (imi da interiorul stock si bani)..

Comentariu

Procesare...
        X