Megane Sedan 1.6 16v plus gpl (instalatie secventiala tomasetto stag 200, omologata rar si in garantie pana in iulie 2013), 2006.10, varianta facelift, 43800 km reali, unic proprietar (o am de noua).
Este echipare expression (ac. manual, 4 geamuri electrice cu impuls sis sitem antiprindere, senzori de ploaie si lumini, proiectoare, 2 cotiere, oglinzi electrice cu incalzire, alarma pe card (2), abs, afu, ebv. Aftermarket masina a primit:
- interior piele neagra impecabil Renault Sport (provenit de la un Megane Rs din 2008);
- filtru aer sport K&N in panel (carcasa originala) plus kit ul de curatare;
- jante aliaj KM cu anvelope Fulda de vara;
- jante de tabla cu anvelope de iarna Nokian;
- remapare TCM turbo (10% putere in plus);
- xenon faza scurta si lunga (kit ul de faza lunga are garantie 2 ani, a fost montat saptamana trecuta);
- bujii denso power iridium (tot saptamana trecuta montate);
- instalatia gpl a fost montata in iulie 2011, rezervorul este tip cilindru;
- covorase cauciuc si din material textil originale Renault Sport;
In curand se vor monta si bobinele de inductie (am avut probleme cu una, dar le schimb pe toate cu bobine Beru care deja le am luat, dar nu sunt montate... au de asemenea garantie 2 ani). Anul trecut s au schimbat placutele de frana (fata si spate).
Pretul este 6000 e usor discutabil...0760282757 cristi
Este echipare expression (ac. manual, 4 geamuri electrice cu impuls sis sitem antiprindere, senzori de ploaie si lumini, proiectoare, 2 cotiere, oglinzi electrice cu incalzire, alarma pe card (2), abs, afu, ebv. Aftermarket masina a primit:
- interior piele neagra impecabil Renault Sport (provenit de la un Megane Rs din 2008);
- filtru aer sport K&N in panel (carcasa originala) plus kit ul de curatare;
- jante aliaj KM cu anvelope Fulda de vara;
- jante de tabla cu anvelope de iarna Nokian;
- remapare TCM turbo (10% putere in plus);
- xenon faza scurta si lunga (kit ul de faza lunga are garantie 2 ani, a fost montat saptamana trecuta);
- bujii denso power iridium (tot saptamana trecuta montate);
- instalatia gpl a fost montata in iulie 2011, rezervorul este tip cilindru;
- covorase cauciuc si din material textil originale Renault Sport;
In curand se vor monta si bobinele de inductie (am avut probleme cu una, dar le schimb pe toate cu bobine Beru care deja le am luat, dar nu sunt montate... au de asemenea garantie 2 ani). Anul trecut s au schimbat placutele de frana (fata si spate).
Pretul este 6000 e usor discutabil...0760282757 cristi

Comentariu