Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Stanced BMW E46
Adună
X
-
Nu a spus nimeni ca este kitsch,am spus doar ca este un tuning exagerat...Custom Air Suspension Kit,pe un BMW sau pe o Alfa Romeo,pentru mine este prea mult.Personal cred ca o astfel de suspensie merge doar pe un Muscle Cars.Fiecare cu parerea lui.
Alfista fino alla morte!
Il cuore ha sempre ragione!
sigpic
Comentariu
-
Masina poate circula normal.Cu suspensia lasata la maxim se foloseste doar de show.Postat în original de Pigoo Vezi poste frumoasa, dar sincer.. o dam in tuning care nu e practic, tine doar de design si investitia e prea mare... nu aruncati cu cartofi in mine, este parerea mea. deabia mai poate circula cu ea lasata la jumate, la maxim deja o tii doar parcata.
Poate daca facea parte din vre-un club de prin Bucuresti sau din alta zona nu era criticat stilul si era perfecta.sigpicFast&Furious
Comentariu
-
Dar comentariul asta isi are rostul???Postat în original de DeLuXe Vezi postDomnu, genu asta de comentarii nu isi au rostu ...
Mie jantele imi plac maxim ...
"the red passion" - "Un tuning care prin alte parti ar fi catalogat "The Ultimate Kitsch"...Eu nu-l consider kitsch, dar nu este nici pe gustul meu...prea exagerat "sigpicFast&Furious
Comentariu

Comentariu