Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Stanced BMW E46

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Nu stiu unde vedeti voi tuning exagerat la masina asta. Daca asta are tuning exagerat atunci cele cu tona de fibra pe ele ....
    E un tuning care se poarta mult si ma bucur ca si in Romania a aparut fenomenul asta, mai da si al naibii de bine. Decat sa vad avioane pe strazi mai bine vad ceva simplu si de efect. Asta e o parere strict a mea
    Low Familia da, au niste masini superbe. Sper ca nu le catalogati si pe astea kitchuri ca imi pun streangul de gat si ma termin
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Pentru unii un clean look + air ride inseamna kitch sau tuning exagerat cum s-a spus aici ... Rad si acum cand citesc posturile lor de aceea am si postat clipul de la low familia, facand paralela intre tuning-ul lor si cel ce se face la noi se face diferenta de cultura intre ei si noi. La ei se apreciaza masina cu un look curat, simplu, jante + suspensie jos in timp ce la noi se apreciaza barile si kiturile de tip NFS, eleroanele de avioane, tobele burlan ca doar trebuie sa stie toata strada cand vii acasa.
      In progress 1st 206+

Comentariu

Daca pentru tine nu este o investitie exagerata o chestie d-aia de suspensie aftermarket,de ce nu iti montezi si tu una?
        Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Sa o luam cu inceputul. Masina e bestiala...acest tip de cultura la noi e muuuuult sub nivelul occidentului. La noi inca se se fac o masina LOW din bari si praguri...E penibil ce spuneti voi ca nu merita banii un airride...sigur...si strugurii sunt acrii uneori ...
          Pentru cel care zicea ca nu e deloc practic...nu te supara...dar de cand tuningul e practic ? Crezi ca e practic sa mergi cu jante de 9J care ies in afara aripii si gume 205/40 care stau foarte chinuite ? Daca nu sunteti in stare sa apreciati o masina care merita apreciata, asa cum o fac "strainejii" de pe Stance Works...atunci mai aruncati si voi un ochi pe afara sa vedeti care mai sunt stilurile adoptate sa vedeti ca au disparut NFS-urile...
          sigpic
          SLAMMED DACIA LOGAN
          STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

@the red passion nu mai este nevoie sa-ti raspund stefi a facut-o mai sus in cel mai potrivit mod. Trebuie sa mai apreciem si noi ce inseamna frumosul prin simplitate si stil!
            In progress 1st 206+

Comentariu

acest clip audio este super bine făcut

Comentariu

@whitte care clip?

Comentariu

exagerat? )))))) rad )))) daca si asta este exagerat.... !!!! mie mi se pare cel mai reusit e46 limo pe care l am vazut, ca exterior.
                  BMW E46 318i

Comentariu

sunt curios ce motor are pe ea.
                    BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
                    X