Salut ! Aveti sediu si in Timisoara ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Chiptuning si Remapari DIMSPORT
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
Resoftare direct prin mufa de diagnoza la acest model nu se poate face din cauza anului de fabricatie. Ca sa citesc datele din ECU va trebui sa ii fac chiptuning, iar operatiunea aceasta are un pret mai mare. Te costa 250 euro un chiptuning la acest model de BMW.Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/
Comentariu
-
Se poate face numai la Bucuresti. Costul unei modificari este de 150 euro si castigul este situat intre 8-10% din valorile initiale.Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/
Comentariu
-
Salut,
Iti trimit datele de contact si oferta in PM cu ambele variante de tuning.Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/
Comentariu
-
Ce an de fabricatie este masina? Nu fac chiptuning la modele mai vechi de anul 1998.Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/
Comentariu
-
EU nu am ce sa ii fac la acest model. Va trebui sa sapi mai mult pe internet dupa modelul acesta si poate ai noroc sa intalnesti cativa pasionati. Cred ca ei te pot indruma mai bine decat mine la modificari.Chiptuning si anulare filtru particule: www.obdtuning.ro/ | www.anularedpf.ro/
Comentariu
-
Salut.Sunt aproape de a achizitiona un Seat Leon 2.0 tdi,140 CP.As vrea sa ii fac un upgrade si sunt curios ce imi puteti oferi.Daca are 170000 km crezi ca e prea mult pentru o remapare de bun simt?Daca se poate,ma intereseaza si un pret si daca se poate face pe undeva in zona Mures,Cluj.Ms anticipat
Comentariu

Comentariu