Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fotbal - Preliminarii Campionat Mondial 2014

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fotbal - Preliminarii Campionat Mondial 2014

Propun aici sa vorbim despre viitorul campionat mondial din Brazilia 2014 unde speram sa se calificam si noi de data asta....dupa o lipsa de cativa ani buni.

Grupa noastra cuprinde:

Olanda
    Turcia
    Ungaria
    Romania
    Estonia
    Andorra

Sper sa nu fie asta ordinea in care terminam grupa, desi Olanda in mod sigur v-a termina pe primul loc.

Am castigat primele 2 meciuri, dar chinuit, Olanda si Turcia ne vor bate sigur. Nu cred ca prindem nici editia asta
    Radiatoare Turisme si Camioane, Sisteme Climatizare

Comentariu

Dupa trei meciuri din grupa avem 9 puncte, cred ca nu se astepta nimeni sa batem Turcia.
      Chiar putem spera in aceasta calificare, poate scoatem un egal si cu Olanda pe Arena Nationala.

Comentariu

Azi este ziua decisiva !!!!!!!!!

Comentariu

Da, stii ca nu avem echipa ca sa ne califice?

Cu Stancu,Cocis si Lobont si inca cativa care sunt mereu selectionati.

Comentariu

Speranta moare ultima , stii cum este...
            Asadar !!!!!!!!!!!!!!!!!

Comentariu

Am feeling ca nu scapam fara gol....nu stiu de ce, de multi ani nu am vazut o echipa a nationalei asa proasta...in afara de Marica restul nu prea au valoare.

Comentariu

Daca , bineinteles ca prin minune , ne calificam te sun sa auzi atmosfera olteneasca .

Comentariu

cu echipa gandita de Pitiurca niciodata,din pacate

de asta merge fotbalul nostru in general cum merge,pentru ca la echipa nu joaca cine ar merita sau este cel mai in forma,ca sunt cazuri in care jucator de mare valoare este in lipsa mare de forma si apare un altu care este cotat mai slab si da randament superior
                  insa jucatori ca Tanase,Lobont,Cocis,Stancu nu au ce cauta ABSOLUT si mai ales la niste meciuri de genul
                  la fundas treaba ii ok,portarii deasemenea insa cu Panti in prim plan apoi Tata si varianta a 3-a Lobont dar eu as chema si ca a 3-a varianta pe altcineva
                  la capitolul mijlocasi suntem GRAMADA,si selectia este aiurea,dar nu intru indetalii
                  ca si atac din pacate stam doar in Marica,si inspiratia lui ca pe Mutu nu il cheama,si in restu nu are incredere desii ar face fata atat Bucur cat si un Grozav..

sper sa se termine cu bine dar nu prea vad

Comentariu

S-a terminat si cu CM 2014, inca un esec.
                    V-am zis ca nu sunt sanse, in primul rand selectia a fost proasta dar si valoarea jucatorilor lasa de dorit...nu avem jucatori de valoare.

Comentariu

scuza-ma dar nici grecii nu sunt mai de valoare,treaba ii cu asezarea,mentalitatea si doriinta
                      altii in min 80 fac alunecari si pe urma fuga inapoi in aparare,la noi prin min 30 privim cum grecii alearga cu mingea si noi agale dupa ei....asta e
                      ii clar ca nu ii doar vina antrenorului ca nu el joaca dar el ii motiveaza,ii aseaza in teren si nu in ultimul rand selectia

cu atat mai grava ii situatia cu cat ne gandim putin la faptul ca dupa tur toate echipele aveau sanse reale la calificare mai putin noi(pana si Islanda a facut 0-0 cu Croatia)si aveau sanse la calificare,noi ne-am taiat din prima
                      cu cine trebuia sa pica sa aveam si noi sanse?daca nu cu Grecia...Ucraina?! mai bine nu,Croatia...mda sa nu vorbim de Portugalia
                      poate cu alta mentalitate,tactica si un lot nou va fi mai ok,dar noi asa traim fiecare calificare pentru Mondiale sau Europene doar din sperante

Comentariu

Si totusi exista si controverse .......

Piti iese la ATAC! L-a DISTRUS pe Mutu, i-a distrus Generatia! Replicile dure ale selectionerului dupa ratarea Cupei Mondiale! - www.sport.ro

Comentariu

Mutu are dreptate in tot ceea ce zice de Piti.

Comentariu

Procesare...
                          X