Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Propun aici sa vorbim despre viitorul campionat mondial din Brazilia 2014 unde speram sa se calificam si noi de data asta....dupa o lipsa de cativa ani buni.
Grupa noastra cuprinde:
Olanda
Turcia
Ungaria
Romania
Estonia
Andorra
Sper sa nu fie asta ordinea in care terminam grupa, desi Olanda in mod sigur v-a termina pe primul loc.
Dupa trei meciuri din grupa avem 9 puncte, cred ca nu se astepta nimeni sa batem Turcia.
Chiar putem spera in aceasta calificare, poate scoatem un egal si cu Olanda pe Arena Nationala.
Am feeling ca nu scapam fara gol....nu stiu de ce, de multi ani nu am vazut o echipa a nationalei asa proasta...in afara de Marica restul nu prea au valoare.
cu echipa gandita de Pitiurca niciodata,din pacate
de asta merge fotbalul nostru in general cum merge,pentru ca la echipa nu joaca cine ar merita sau este cel mai in forma,ca sunt cazuri in care jucator de mare valoare este in lipsa mare de forma si apare un altu care este cotat mai slab si da randament superior
insa jucatori ca Tanase,Lobont,Cocis,Stancu nu au ce cauta ABSOLUT si mai ales la niste meciuri de genul
la fundas treaba ii ok,portarii deasemenea insa cu Panti in prim plan apoi Tata si varianta a 3-a Lobont dar eu as chema si ca a 3-a varianta pe altcineva
la capitolul mijlocasi suntem GRAMADA,si selectia este aiurea,dar nu intru indetalii
ca si atac din pacate stam doar in Marica,si inspiratia lui ca pe Mutu nu il cheama,si in restu nu are incredere desii ar face fata atat Bucur cat si un Grozav..
S-a terminat si cu CM 2014, inca un esec.
V-am zis ca nu sunt sanse, in primul rand selectia a fost proasta dar si valoarea jucatorilor lasa de dorit...nu avem jucatori de valoare.
scuza-ma dar nici grecii nu sunt mai de valoare,treaba ii cu asezarea,mentalitatea si doriinta
altii in min 80 fac alunecari si pe urma fuga inapoi in aparare,la noi prin min 30 privim cum grecii alearga cu mingea si noi agale dupa ei....asta e
ii clar ca nu ii doar vina antrenorului ca nu el joaca dar el ii motiveaza,ii aseaza in teren si nu in ultimul rand selectia
cu atat mai grava ii situatia cu cat ne gandim putin la faptul ca dupa tur toate echipele aveau sanse reale la calificare mai putin noi(pana si Islanda a facut 0-0 cu Croatia)si aveau sanse la calificare,noi ne-am taiat din prima
cu cine trebuia sa pica sa aveam si noi sanse?daca nu cu Grecia...Ucraina?! mai bine nu,Croatia...mda sa nu vorbim de Portugalia
poate cu alta mentalitate,tactica si un lot nou va fi mai ok,dar noi asa traim fiecare calificare pentru Mondiale sau Europene doar din sperante
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu