Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Box...wbc-wba-ibf-wbo-ibo

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ultima stire: Pavlik nu doreste sa se bata cu Bute, l-a refuzat. un fricos!!!

Comentariu

E, cică nu i s-au dat destui bani. Oricum Pavlik este pe la dezintoxicare. Se va bate totuși cu Mikkel Kessler, cel mai probabil pentru 3.5 mil. $. Impresarii lui Bute au oferit doar 1.3 mil. $.

Bute ar putea boxa totuși cu Glen Johnson, fost campion care revine în ring la 42 de ani.

Comentariu

Meciul cu Kessler suna bine si e un adversar pe masura lui Bute, sunt curios ce face in acel meci.

Comentariu

Pavlik se bate cu Kessler, pe mai mulți bani.

Comentariu

Postat în original de c6t9 Vezi post
            Bute ar putea boxa totuși cu Glen Johnson, fost campion care revine în ring la 42 de ani.
            Pe 6 Noiembrie se disputa meciul de box, din pacate iar trebuie sa ma trezesc la ora 5 AM.
            Din ce am inteles meciul o sa fie transmis pe canalul The Money Channel si gala incepe la ora 3 si ceva AM, adica in noaptea asta.

Comentariu

In seara asta avem meci mare la box Lucian BUTE vs Carl Froch.

Comentariu

Da, pacat ca a pierdut centura Bute, poate o sa fie si revansa.
                Cand prostul e la locul lui, nu ma deranjeaza, ma deranjeaza numai atunci cand e la locul altuia.

Comentariu

Nu stiu daca o sa mai fie revansa cu Froch, din ce am vazut mi s-a parut ca il domina total pe Bute, nu are sanse cu asta in ring.
                  E diferenta prea mare intre ei, Bute tot timpul fugea de bataie(il lua in brate).
                  Parerea mea ca Froch il bate pe Bute oriunde si la orice ora, din pacate.

Comentariu

Pana la urma se pare ca a avut dreptate Doroftei, pana acum a luptat cu oameni prea slabi!
                    S-a vazut ca nu stie ce sa faca cand este dominat de adversar, nu a tinut garda aproape decol, nu se astepta sa aibe atatea probleme cu Froch.

Comentariu

Incep sa-i dau dreptate Doroftei cand zicea de Bute ca si-a ales adversari slabi care nu erau din Top 6.
                      Pana la urma Bute trebuie sa demonstreze ca este un campion si castiga macar un meci contra lui Mikkel Kessler,Froch sau Andre Ward.
                      Froch locul 3 mondial, dar restul cu care s-a batut Bute pana acuma(Mendy, Glen Johnson ) erau de locul 13, 16.
                      Deci una e cand te bati cu locul 16 si cu totul altceva e cand te bati cu unul de locul 3.

Comentariu

Cati dintre luptatori, sau mai bine care dintre voi ati participat la o competitie si ati reusit palmaresul de 30 castigate la 1 pierduta?
                        Hai sa va vad!

Comentariu

Eu nu contest cele 30 de victorii, chiar sunt fan Bute si il consider ca e mult peste Doroftei, doar ca meciul asta m-a dezamagit rau, nu ma asteptam sa o incaseze asa de rau.

Comentariu

Se va bate iar in noiembrie, si lupta cu Froch se pare ca va avea loc in martie
                            Radiatoare Turisme si Camioane, Sisteme Climatizare

Comentariu

Sunt curios ce o sa faca Bute in meciul din seara asta cu Denis Grachev.
                              Din cate am inteles se transmite doar in reteaua Dolce, iar pentru cine nu are Dolce il poate vedea pe internet doar daca are internet de la Romtelecom sau Nextgen.

Comentariu

Procesare...
                              X