o masina ingrijita si cu bun gust e o masina ingrijita si cu bun gust, punct....tocmai de aceea pe fosta mea am hotarat sa o ingrijesc foarte bine,nu am modificat nimic la ea...oricum daca modificam acum pierdeam tot ca astia de la asigurari iti platesc masina stock....eu consider ca in momentul in care iti iei o masina o iei pentru ca iti place din mai multe puncte de vedere si daca o intretii o sa arate bine intotdeauna...conteaza tie sa-ti placa,pentru mine ce zic restul nu ma intereseaza...eu mi-am asumat raspunderea cand am luat-o si am luat-o fiindca mi-a placut
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
My Skoda Felica
Adună
X
-
Postat în original de maxxo Vezi postOmule imi place de tine...dupa felu cum ingrijesti masinutza
bravo pt masinuta
Dak imi poti lasa un id`u... nu de alta dar o buburuza de asta am si eu
in primul rand salutare...multumesc tuturor pt aprecieri si sfaturi
nu prea am mai postat in ultimul timp...pt ca nu prea am avut ce
intre timp la buburuza s-au schimbat rulmentii,pivotii,bucsele la timonerie,pompa de apa,un suport motor...iar pe partea vizuala...mici modificari(folie carbon capota,stalpi si grila....parasolare personlaizate...si o mica mascota
pe viitor...cred ca o sa urmeze schimbata cutia de viteze...si sa incerc sa depistez pe unde imi intra apa in masina cand ploua...deoarece in dreapta fata gasesc cate o balta de apa cand ploua..!!!
ps.scuzati calitatea pozelor...cand voi gasi un aparat mai performant voi face altele mai clare!!!
snow fun 2 - YouTube
si un mic video de iarna asta....o tentativa de...invarteliNiciodata sa nu rulezi cu o viteza mai mare decat ingerul tau pazitor poate sa zboare...!!!
Comentariu
-
Pana acuma nu am avut treaba cu dansa sa o agat pe undeva...iar legat de sound...a ramas doar catalizatorul,de la catalizator in spate am anulat filtrele si am venit cu o teava un pic mai mare....!!!Niciodata sa nu rulezi cu o viteza mai mare decat ingerul tau pazitor poate sa zboare...!!!
Comentariu
-
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat...si a mai aparut inca un membru care sa imi ocupe timpul si banii
Buburuza inca mai exista si e functionala.
Toamna trecuta s-au investit:
-revopsit total
-schimbat aripi fata,pasaje spate,segmente
-baterie VARTA
-schimbat volanta
-bendix electromotor nou
-inlocuit cablu de frana de mana,ferodouri
-schimbat filtre de aer,benzina,bujii
-esapament nou-nout
-schimbat jantele cu unele pe 13,bineinteles revopsite
Niciodata sa nu rulezi cu o viteza mai mare decat ingerul tau pazitor poate sa zboare...!!!
Comentariu
Comentariu