As incerca cu un Golf 5 GTI stock,ca si a mea e stock.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Opel Astra G z20let vs ...
Adună
X
-
Vine si cu manuala(parca 6 trepte) si cu automata DSG, cum zicea si naiman,conteaza greutatea foarte mult...chiar daca au aceeasi CP, ala cu greutate mai mica intotdeauna ar trebui sa castige.Postat în original de z20let Vezi postsa fie oare de la cutia de viteze?...din cate stiu 5 GTI vine cu cutie automata....sau?nu stiu...zic si eu asa...
Comentariu
-
Pariez ca ti-o da GTI-ul. Am mers cu 3 bertone turbo , unul stock...unul stage 1 de la EDS(250cp) si unul stage 3 de la V max (420cp la roata) Nici una nu se putea compara cu o masina de putere aproximativ egala. Adica, cel stock o lua de la Corsa D OPC 1.6T 192cp , stage 1 o lua de la E30 2.5 24v cipuit si umblat, dar aspiratm, deci undeva la 210-220cp , iar cel stage 3 si-o lua de la Porsche Cayenne Turbo rau de tot...tinand cont de greutatea Cayenne-ului..mi se pare destul de slab.sigpic
SLAMMED DACIA LOGAN
STACE|WORKS ROMANIA
Comentariu

...da vine si cu DSG golfu....pai opel are 1350kg plus eu inca 100kg...jante pe 17"...205 pe fata 215 pe spate...golfu am vazut unul tot asa pe 17"...da nu stiu greutate

Comentariu