307 1.6HDi
Motor 110cp
an 2006
ROUGE ADEN.
- oglinzi electrice, incalzite.
- proiectoare de ceata.
- 6 airbaguri
- clima bi-zonala
- geamuri electrice , secventiale , fata.
- esp abs asr
- ornamente interioare gri.
- sistem audio 6 difuzoare
- senzori de ploaie, lumina.
- volan si schimbator imbracat in piele.
- display cu afisarea km parcursi, consum instant, km pana la destinatie.
- oglina centrala cu senzor antiorbire.
- sistem audio 6 difuzoare [ spate - sony | fata - hertz | tweetere ground-zero ]
- triple fumurii
- schimbator aftermarket
Si alte nimicuri ..
Vara asta sper sa-i trag o folie fata-spate si plafonul sa-l fac tot negru , un subwoofer ceva daca imi permit .. desi deocamdata nu-mi permit nici sa trec strada.
In rest masina cred ca e resoftata pentru ca am mai condus 1.6 de 110 si asta parca are mai multa putere , si cuplul se simte mai bine ..
In pozele de la mijloc e cam cum as vrea sa arate , probabil anul viitor asa va fi .. bineinteles fara bandouri in fata.
Peace.
Motor 110cp
an 2006
ROUGE ADEN.
- oglinzi electrice, incalzite.
- proiectoare de ceata.
- 6 airbaguri
- clima bi-zonala
- geamuri electrice , secventiale , fata.
- esp abs asr
- ornamente interioare gri.
- sistem audio 6 difuzoare
- senzori de ploaie, lumina.
- volan si schimbator imbracat in piele.
- display cu afisarea km parcursi, consum instant, km pana la destinatie.
- oglina centrala cu senzor antiorbire.
- sistem audio 6 difuzoare [ spate - sony | fata - hertz | tweetere ground-zero ]
- triple fumurii
- schimbator aftermarket
Si alte nimicuri ..
Vara asta sper sa-i trag o folie fata-spate si plafonul sa-l fac tot negru , un subwoofer ceva daca imi permit .. desi deocamdata nu-mi permit nici sa trec strada.
In rest masina cred ca e resoftata pentru ca am mai condus 1.6 de 110 si asta parca are mai multa putere , si cuplul se simte mai bine ..
In pozele de la mijloc e cam cum as vrea sa arate , probabil anul viitor asa va fi .. bineinteles fara bandouri in fata.
Peace.
Comentariu