Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Peugeot 307 1.6HDi by edhKKE

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Peugeot 307 1.6HDi by edhKKE

307 1.6HDi
    Motor 110cp
    an 2006
    ROUGE ADEN.

- oglinzi electrice, incalzite.
    - proiectoare de ceata.
    - 6 airbaguri
    - clima bi-zonala
    - geamuri electrice , secventiale , fata.
    - esp abs asr
    - ornamente interioare gri.
    - sistem audio 6 difuzoare
    - senzori de ploaie, lumina.
    - volan si schimbator imbracat in piele.
    - display cu afisarea km parcursi, consum instant, km pana la destinatie.
    - oglina centrala cu senzor antiorbire.

- sistem audio 6 difuzoare [ spate - sony | fata - hertz | tweetere ground-zero ]
    - triple fumurii
    - schimbator aftermarket

Si alte nimicuri ..

Vara asta sper sa-i trag o folie fata-spate si plafonul sa-l fac tot negru , un subwoofer ceva daca imi permit .. desi deocamdata nu-mi permit nici sa trec strada.

In rest masina cred ca e resoftata pentru ca am mai condus 1.6 de 110 si asta parca are mai multa putere , si cuplul se simte mai bine ..

In pozele de la mijloc e cam cum as vrea sa arate , probabil anul viitor asa va fi .. bineinteles fara bandouri in fata.

Peace.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P250710_12.27.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	177,1 KB 
ID:	48862 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	default.jpg 
Mărime:	222,2 KB 
ID:	48859 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	default1 copy copy copy copy copy.jpg 
Mărime:	120,7 KB 
ID:	48860 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	fsafasfasfsasfaa.jpg 
Mărime:	206,2 KB 
ID:	48861

Arata foarte bine masina, imi place, arata mult mai bine asa clean.
    Sa ii pui folie Llumar sau 3M, 5% spate si pe fata maxim maxim 50%.
    Sa o stapanesti sanatos si cat mai multe zeci de mii de km fara probleme.

Comentariu

Bine ai venit domnu Express ai poposit si aici cu leutul tau rosu?
      Treci pe clean look ca da bine rau asa ma gandeam sa fac si eu, cam dificila la partea frontala cu scosul leului, trebuie sa gasesti pe cineva priceput sa o faca
      Bafta in continuare si tine-ne la curent cu "operatiile"!
      In progress 1st 206+

Comentariu

Da sa vedem ce imi permite bugetul.

Comentariu

Postat în original de edhKKE Vezi post

In rest masina cred ca e resoftata pentru ca am mai condus 1.6 de 110 si asta parca are mai multa putere , si cuplul se simte mai bine.
          Daca ar fi resoftat in mod sigur ii simti bine CP in plus...la un turbodiesel chiar se simt bine 15-20CP in plus.
          Uite aici un exemplu de 1.6 hdi 110CP resoftat Chiptuning Peugeot 307 1.6 HDi 110CP Stage 2

Comentariu

Frumoasa masina

Comentariu

Foarte tare masina... sa te poarte "sanatoasa"

Comentariu

@edhKKE-Foarte frumoasa .
                Sa o stapanesti sanatos si km fara incidente.
                Culoarea la un astfel de model este mai mult decat frumoasa.
                Cati km are masina si cit iti consuma in oras si afara?
                Ai un motor foarte economic si sunt curios de consum , cu toate ca acest concern ,Peugeot, este vestit in motoarele diesel si nu mai trebuie sa ne indoim de fiabilitatea si consumul acestui model.

Comentariu

Superb leul.sa-l stapanesti sanatos si fara incidente!

Comentariu

Salut! Am intrat pe aici intamplator si mi-am amintit ca am masina prezentata, eu conduc si cat de cat la consum, am fost cu masina prin tara, 2000 km+ , stat in spatele unei benzinare sw 1,4 care nu putea sa urce pe transalpina si transfagarasan decat cu a2a, a mea statea a2a si consuma enorm simteam ca are nevoie de a3a, mergeam prea incet... plimbat si prin Timisoara, Sibiu, Brasov si cu toate astea consumul per total a fost de 4,3/100 km.
                    In oras intradevar consuma destul de mult, noi aici in Tulcea nu avem un trafic prea aglomerat dar cu toate astea scoate peste 8.
                    Masina are 107.000 km.
                    Fișiere atașate

Comentariu

E diferenta mare intre consumul extraurban si cel urban, oricum Tulcea e oras foarte mic...practic nici nu ai unde sa-i dai a-4-a.

Comentariu

frumoasa masina

Comentariu

Va salut baieti. A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe aici, m-am mai maturizat si am renuntat si la visele de pustan obsedat de Need for speed.

Masina in ultimii ani a primit asa:
                          - insonorizat usi complet, hayon complet si portbagajul partial (nu am apucat si m-a prins iarna, asta e, vin si zile bune)
                          - set jante aliaj alutec 16" 7j, vopsite gri carbon (nu prea imi place nuanta...as vrea sa o schimb totusi in gun metal) cu "caucioace" 205/55/16
                          - folie omologata spate 30% + parasolar
                          - kit xenon faza scurta 55w 5000k
                          - inlocuit toate becurile galbene cu leduri cu exceptia plafonierei unde am optat pentru becuri Bluevision
                          - sageti semnalizare montate in oglinzi
                          - HU kenwood, subwoofer + amplificator Mac audio
                          - inlocuit manson schimbator + foliat vechea nuca (caut acum o nuca de peugeot sport)
                          - presulete pe modelul masinii de la rimi
                          - inlocuit kit ambreiaj complet + volanta cu masa dubla, suporti motor, parbriz..
                          - facut 120.000km

Si vor mai urma...as vrea sa ii montez footwell lights si probabil alte maruntisuri...simplu & frumos...stay tuned
                          Fișiere atașate

Comentariu

Exact cum ai zis și tu, simplu și frumos.
                            Îmi place cum ai facut-o.

Comentariu

Multumesc..vor mai urma, bani sa fie, idei sunt

M-ar mai interesa sa pun pe masina:

- niste arcuri sport..acum nu prea stiu ce marca, pentru peugeot sunt destul de reduse variantele, si parca de banii de Eibach as face altceva..astept niste recomandari la capitolul asta
                              - discuri de frana pe fata cu ceva striatii..ma gandeam la discuri Brembo maxx sau ate power disc...la fel, inca sunt in dubii daca aveti asa ceva..la fel, astept recomandari
                              - peste o luna doua cand imi pun rotile de aliaj sa-i fac si etrierele rosii
                              - si cum am spus si mai sus, vreau sa-i montez footwell lights dar sunt nehotarat daca sa le fac cu modul de leduri sau sa caut lampi din dezmembrari de la alte masini..sa para mai OEM..e greu si cu prinderea deasupra pedalelor, plus ca pe locurile din spate nu am cum sa montez lampi sub scaun..deci probabil voi ramane la module de leduri albe

In rest..keep it clean..mereu cand strang bani si ma hotarasc sa ii modific ceva, apare o problema mecanica si imi arde tot bugetul..safety first

O zi buna tuturor
                              Fișiere atașate

Comentariu

Procesare...
                              X