Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Peugeot 306 1.9 DT

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Avand in vedere ca clasele au fost facute aiurea si ai nimerit intr-una puternica atat din punct de vedere al performantei cat si al experientei ai scos un rezultat foarte bun!
    Felicitari si muuulta bafta in continuare, pui pasiune in ceea ce faci si esti unul dintre putinii posesori de peugeot care face acest lucru
    Numai bine !
    In progress 1st 206+

Comentariu

Multumesc frumos. Zilele trecute am facut niste masuratori cu un program prin gps sa vad cam ce performante scoate masina acum si avem cam asa:

0 - 60 mph - 6.6 sec
      60 feet - 2.45 sec
      1/8 mile - 9.6 sec
      1/4 mile - 14.9 sec

Masuratorile s'au facut la o presiune de 1.9 bar, cu 2 persoane in masina , full interior + tub de bass iar ambreiajul inca patineaza destul de tare deoarece inca nu am apucat sa pun unul sport.

Comentariu

Timpi buni, daca scoti tubul de bass, roata de rezerva, bancheta spate,maxim 10 litri combustibil in rezervor si refaci testul cu un singur ocupant adica doar tu in mod cert mai scazi timpi.

Comentariu

Turbo Flutter Sound

Peugeot 306 1.9 DT Turbo Flutter Sound - YouTube

New 0 - 150 km/h

306 1.9 dt T25 acceleration 2 bar - YouTube

Comentariu

Trage foarte bine chiar si dupa 100km/h unde deja majoritatea benzinarelor aspirate gafaie.
            Faci cinste celor care au diesel, felicitari.

Comentariu

Multumesc frumos. Anul asta vreau sa fac un motor care sa bata pragul celor 200 de cai... Sper sa reusesc sa fac rost de fondurile necesare ca sa iasa asa cum trebuie...

Comentariu

Salutare din nou. Nu am mai scris de mult pe aici...
                Intre timp am avut parte si de un necaz...s'a spart motorul din cauza avansului prea mare si faptului ca era debitul de motorina foarte mare, insa mai luasem o masina cu motor identic si in 3 zile a fost celalalt sus pe masina.
                Din fericire motorul asta trage mult mai tare si momentan merg la o presiune mai mica fata de celalalt motor.
                O sa pun niste poze din timpul schimbarii motorului si o poza cu noile performante a masinii...
                Fișiere atașate

Comentariu

Se vede pasiunea.
                  Ai fost pregatit pentru orice si ai achizitionat inca o masina pentru piese.
                  Sincer , acum arata mult mai bine in compartimentul motor , totul este ca nou.
                  Referitor la schimbarea motorului si avansul mai mare ai riscat si in astfel de pasiune daca nu risti nu castigi , dar totul s-a incheiat cu bine dupa "transplantul" realizat de tine.
                  Succes mult si sa ne ti la curent cu noutatile .

Comentariu

Multumesc , initial la pompa am vrut sa fac o chestie sa am avans putin mai mare doar in turatie, dar avea si pompa ceva probleme si nu a iesit ce am vrut... Asta e, asa se invata. Acum urmeaza cat de curand sa imi fac un set de biele custom, ca sa pot pune o turbina mai mare si sa nu mai am probleme cu fiabilitatea...
                    O sa urmeze si un set de scaune sport, o suspensie mai buna si cam intr'o saptamana o sa imi vina un set de slikuri ca sa ma pot da si eu cum trebuie pe la concursuri...

Comentariu

Azi am dat jos interiorul , si am facut niste probe sa vedem cum stau cu timpii...
                      Fișiere atașate

Comentariu

Felicitari! imi place masina si din cate vad scoate timpi chiar belea....ai grija de ea si bafta in continuare.tine-o tot asa....

Comentariu

Mersi frumos. Si masina ta e foarte frumoasa , imi place ce ai facut la ea pana acum...mai ales combinatia de culori.
                          Aseara am reusit sa bat bine un porsche boxter, un audi s2 din mers, de pe loc il prindeam la pe la 170 - 180...

Comentariu

Postat în original de bik3rutz Vezi post
                            Azi am dat jos interiorul , si am facut niste probe sa vedem cum stau cu timpii...
                            Buni timpi, felicitari pentru modificari, chiar au meritat din plin.
                            Ce consum ai acuma la masina in oras si extraurban la mers linistit?

Comentariu

In jur de 5,5 extraurban si cam 8 urban... Doar ca nu prea merg eu sa scot consumul asta

Comentariu

In 22 aprilie am participat la un concurs de vtm pentru amatori si licentiati reusind sa obtin locul 2 la general in calasamentul amatorilor, 1 la clasa 150 - 200cp si locul 4 la general amatori + licentiati.
                                Pun niste poze si filmulete...

Peugeot 306 1.9 DT - Cupa Caprioara 22.04.2012 (1) - YouTube

Peugeot 306 1.9 DT - Cupa Caprioara 22.04.2012 - almost crash - YouTube

Raliu Caprioara VTM amatori 2012 2 - YouTube
                                Fișiere atașate

Comentariu

Procesare...
                                X