Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Bugetul pentru amplificator e aproape complet ~ 1000 lei urmeaza sa aleg din :
1. Spl dynamics ice 1500d
2. Hollywood 3k
3. Hifonics BXi 1208D
4. Hifonics BXi 1608D
Intr-adevar s-a mai schimbat putin aspectul, insa mai ramane de facut si stopul pe ceata + stopul reflectorizant din bara si desigur al treilea stop pe frana ca prea se vad aiurea asa rosii
Al treilea stop de frana ala de sub eleron eu zic sa il lasi asa ca oricum nu se prea vede, dar macar stii ca se aprinde mai bine cand pui frana...ca sunt destui care nu vad prea bine.
Bugetul pentru amplificator e aproape complet ~ 1000 lei urmeaza sa aleg din :
1. Spl dynamics ice 1500d
2. Hollywood 3k
3. Hifonics BXi 1208D
4. Hifonics BXi 1608D
Andrei daca mai vrei amplificator, te pot ajuta chiar cu un hollywood 3k la 1000ron, produsul este folosit, insa folosit si montat cu mare grija. are doar 2 luni de cand a fost cumparat si nu are absolut nicio zgarietura . este ca nou ! ma poti contacta sunand la 0 727 355 727 . salut
Nu am mai postat de cam multicel dar e bine si asa. Masina se afla in hibernare, a mai primit ceva cadouri insa o sa vi le prezint pe masura ce vor prinde "viata" pe leut.
Pana atunci va urez un Craciun Fericit si aveti grija de voi
Ne vedem la vara )
Update :
- head unit Alpine CDE-9882ri
- traseu 0awg Hollywood Energetic (cabluri 53mm2 )
- siguranta ANL 300A
- amplificator JBL GTO 1201.1
- subwoofer 12" Pioneer TS-W3002D4 ce se afla deocamdata intr-o incinta bass reflex standard
Rezultatul deocamdata nu este cel asteptat si asta datorita incintei subdimensionate dar si difuzoarelor stock care nu fac fata cerintelor . Dar, sper ca sunetul se va schimba odata cu terminarea noii incinte si montarea altor difuzoare ...
Cutia nu e facuta la intamplare a fost calculata astfel incat sa scot cat mai bine!
O sa revin cu impresii imediat ce o sa fac cateva reglaje si masuratori .
Imi dau seama ca nu e facuta la intamplare , ai calculat volumul cutiei functie de marimea/puterea difuzorului(subwoofer).
Cand iti ingreunezi masina cu cateva zeci de Kg de insonorizant silent coat?
@Andraey- Buhai mai mic nu ai gasit?
Nu mai ai portbagaj deloc in cazul asta , pai daca pleci in concediu unde mai pui bagajele?
Propozitiile de mai sus sunt un pamflet si trebuie tratate ca atare.
@PWR- Daca mai baga si insonorizant in masina , el mai aude dupa ce da muzica la jumatea volumului?
Tu vrei sa nu mai auda clipurile video postate pe alte subforumuri , m-am prins acum.....
Andraey dupa ce realizezi clipul promis poti sa bagi si insonorizant , pana atunci las-o asa.
ON: Frumos ce ai facut pana acum la masina .
Asteptam poze in continuare si un eventual clip la cum se aude sonorizarea.
@ Cosmin, masina o sa devina un mic tanc, vreau sa scot maxim din ea, o sa primeasca o insonorizare completa in curand. Astept cu nerabdare anotimpul cald si prima competitie sa vedem cum se comporta masina si muzicuta, iar in functie de rezultate voi analiza ce e de facut mai departe
@ Adrian, masina nu merge foarte mult dovada sunt km-ii putini din bord. O tin mai mult pentru iesiri in oras, intalniri si promenade diverse. Masina a fost luata cu un scop clar : consum mic, cheltuieli reduse in timp ce banii se duc in muzica si ceva modificari estetice, nu sunt genul de fitos care sa ma dau mare cu un motor mare pe la semafor ... cu banii pe care i-am dat pe asta mica imi luam lejer vreun bmw de vreo 3000cm3 si ma faleam pe strazi sau pe forumuri.
Am o pasiune care nu are asa de multi "sustinatori", dar asta nu ma descurajeaza
Probabil voi posta si clipuri cu sunetul dar, toate la timpul lor!
Off : O sa fac clipul promis si asta pentru ca eu am inceput cu ideea si am promis ... dupa ultimele "evenimente" mi-am pierdut speranta ca ne mai putem ridica la renumele unui forum in adevaratul sens al cuvantului ce sa mai zic de termenul "comunitate" ce sugereaza unitatea unui grup!
O sa-i las pe cei care se pricep sa mai deschida subiecte de discutie sau sa le continue pe cele deja existente pentru ca am fost atacat in diverse moduri care mi-au dat de gandit ...
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu