Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Sa-l folosesti cu placere si fara incidente....
Dar am si eu o intrebare, de ce tocmai acel subwoofer?
Doua precum cele precedente(308d4).. intr-o incinta corespunzatoare ar face mai multe ravagii decat asta..
Eu in locul lui andrei strangeam banuti si imi luam direct un subwoofer de genu asta de aici, apoi pe usile fata bagam niste difuzoare de genu asta de aici legate pe un amplificator(Alpine PDX-4.100) de genu asta de aici toate astea conectate la un player Alpine de genu asta de aici.
@Pigoo : aveam 2 Pio 307 care se auzeau super in combinatie, insa ocupau tot portbagaju si nu doresc lucrul acesta! Oricum te asigur ca cele 2 nu se auzeau cat asta pe care il am acum! Difuzorul a scos 138db ( fostul proprietar) intr-o cutie bass reflex port exterior, incinta de vreo 100l, eu deocamdata nu am nici spatiul aferent si nici dorinta de a umple masina cu o incinta asa mare! Vreau sa insonorizez masina si pe urma cu incinta pe care o am acum la indemana sa vad ce poate difuzorul
@PWR : Difuzorul pe care il doream era gen un SPL Dynamics XTR 300D2, nu e problema de finante dar, imi place sa o iau incetul cu incetul nu sa ma reped in nush ce difuzoare sa nu poata masina sa respire. Boxele pe fata vor fii si ele inlocuite, Focal, Hertz sau DLS inca mai studiez ce mi s-ar potrivi, in timp ce playerul nu-l schimb pentru ca e foarte potent desi este un model mai vechi de la PIoneer!
Un mic sfat, Pigoo, ce amplificator s-ar potrivi pe Pioneer TS-W3002D4? Eu m-am oprit la SPL Dynamics ICE-800D ce crezi merge?
Ar merge ceva mai mare, de minim 1000, dar sa nu depasesti 2000
138db e putin pt un difuzor de 750 ron.
Ca o comparatie cu ce vroiai sa-ti iei... xtr am avut si am scos 141db ... la 30hz pe aproximativ 1200w(teoretic).
am avut si Pioneer 307d4 pe un amplificator Alpine mrp-m650 de 600w la 2ohm...... si am avut ocazia sa ascult si pereche .
a .. si inca o chestie, 100L pt un difuzor de 12" e mult... cine a proiectat acea incinta nu se pricepe la spl , ti-o spun sigur .
Difuzorul nu era si nici acum nu este rodat, probabil din aceasta cauza a scos cam putin, in ceea ce priveste 100L am zis cu aproximatie ca tipul mi-a aratat-o si am zis clar ca nu incape la mine! E posibil sa fii avut 100 sau mai putin nush exact sa-ti spun ...
Si deci ce amplificator imi recomanzi tu?
exact in aceeasi pozitie se afla si un prieten de-al meu
el are un subwoofer jbl gti mk2 de 15" 800w la 3ohm .. si are acelasi buget
tu ai noroc ca ai impedanta mai mica (2ohm).. deci mai usor de amplificat. pacat ca nu e D2, sa fie si mai usor de amplificat.... ai nevoie de cel putin 999w la 2ohm
mergi pe spl dynamics ice 1500d daca ai posibilitatea
sau hollywood 3k
Am gasit ceva mai bun si la bani si la putere - MAC Audio Fearless 1000D stabil la 2 ohmi 900w Rms ( 2200 w MAX ) chiar la cineva in constanta. Momentan nu dispun de resurse financiare, sper sa fac rost repede si sa-l iau
Nu trebuie sa fie asa cald, se lipeste super bine acel bitum, eventual le tii in casa la cald si le montezi imediat pe masina dupa ce ai demontat fata de usa, ai putea macar pe usile fata sa le pui.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu